100%NL Magazine Marieke Elsinga
Zie ook:
Delen

WHAAT: Gaat Marieke Elsinga binnenkort trouwen?

Stapt Marieke Elsinga binnenkort in het huwelijksbootje en gaat ze trouwen met haar Sander?

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga werd bekend bij het grote publiek als side-kick van Mattie & Wietze bij Q-music. In 2018 begon ze samen met Mattie Valk haar eigen radioprogramma: Mattie & Marieke. Inmiddels horen we Marieke niet alleen meer op de radio, maar zien we haar ook heel veel op televisie. Zo deed ze jaren geleden mee aan Expeditie Robinson en was ze een vast jurylid tijdens I Can See Your Voice. Één ding is zeker: Marieke doet altijd alles vol overgave en dat is geweldig om te zien.

Gezin

Samen met haar grote liefde Sander heeft Marieke een heel fijn gezin. Ze zijn de trotse ouders van zoon Jip en over een paar maanden komt daar nog een klein meisje bij! Marieke en Sander zijn helemaal in de zevende hemel met de komst van hun tweede spruit.

Een paar weken geleden werd Marieke nog overladen met complimenten over haar groeiende babybuik. Benieuwd naar die foto? Die zie je hier!

Trouwen

Vooralsnog zijn Marieke en Sander nog niet getrouwd, maar waarschijnlijk komt daar binnenkort wel verandering in! Aan Story laat Marieke weten dat er in de toekomst trouwplannen zijn!

Zo laat ze weten: ‘Ja, dat vinden we leuk voor in de toekomst. Als de kleintjes wat groter zijn en het allemaal bewust kunnen meemaken. Maar we willen zeker trouwen!’ Wat een geweldig nieuws! We kunnen nu al niet wachten om Marieke te zien stralen in een trouwjurk!

Bron en Beeld: Instagram Marieke Elsinga

Delen

Meer over Marieke Elsinga

Ophef rond Marieke Elsinga na ongepaste opmerking
Ophef rond Marieke Elsinga na ongepaste opmerking
WAUW: Tienduizenden likes voor zwangere Marieke Elsinga en zoon Jip
WAUW: Tienduizenden likes voor zwangere Marieke Elsinga en zoon Jip
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga