WAUW: Tienduizenden likes voor zwangere Marieke Elsinga en zoon Jip
Zie ook:
Delen

WAUW: Tienduizenden likes voor zwangere Marieke Elsinga en zoon Jip

Marieke is inmiddels heel wat maanden zwanger van een dochter. Samen met haar zoon Jip straalt zij als nooit tevoren.

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga werd bekend bij het grote publiek als side-kick van Mattie & Wietze bij Q-music. In 2018 begon ze samen met Mattie Valk haar eigen radioprogramma: Mattie & Marieke. Inmiddels horen we Marieke niet alleen meer op de radio, maar zien we haar ook heel veel op televisie. Zo deed ze jaren geleden mee aan Expeditie Robinson en was ze een vast jurylid tijdens I Can See Your Voice. Één ding is zeker: Marieke doet altijd alles vol overgave en dat is geweldig om te zien.

Gezin

Op Instagram houdt zij hem buiten beeld, maar Marieke is wel degelijk gelukkig in de liefde. Al jaren is zij samen met Sander. Zij zijn ouders van een zoontje, Jip en dit jaar worden zij voor de tweede keer ouders, maar dit keer van een dochter.

Stralend

Afgelopen week deelde Marieke een reeks prachtige foto’s op Instagram. Samen met haar zoon Jip bezocht zij het Japanse Bloesempark in het Amsterdamse Bos. Op de foto showt zij vol trots haar snelgroeiende babybuikje. Marieke straalt en zij heeft een glimlach van oor tot oor. Het geluk spat letterlijk van deze foto’s af en dat vinden Marieke’s volgers ook. De presentatrice ontvangt talloze reacties en tienduizenden likes op deze bijzondere foto’s.

Bron en Beeld: Instagram Marieke Elsinga

Delen

Meer over Marieke Elsinga

Marieke Elsinga deelt geschrokken bericht: 'Van 4 hoog naar beneden gevallen'
Marieke Elsinga deelt geschrokken bericht: ‘Van 4 hoog naar beneden gevallen’
WHAAT: Gaat Marieke Elsinga binnenkort trouwen?
WHAAT: Gaat Marieke Elsinga binnenkort trouwen?
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga