100%NL Magazine Marieke Elsinga
Zie ook:
Delen

Marieke Elsinga: ‘Heb de dagen afgeteld tot dit moment’

Marieke haalt vandaag opgelucht adem, want zij mag na 4 weken eindelijk weer doen wat voor haar het prettigste voelt..

Marieke Elsinga

Ze is op dit moment een van de meest gewaardeerde vrouwelijke BN’ers die ons land kent: Marieke Elsinga. Ze is te horen op de radio en daarnaast zien we haar ook veel voorbij komen op televisie. Het lijkt wel alsof Marieke alles kan!

Vorig jaar werd Marieke voor het eerst moeder van een zoontje, Jip. De presentatrice heeft een tijdje op een wolk gezeten, maar na een paar weken kreeg zij last van extreme jeuk op haar benen en dat ging gepaard met veel ziekenhuisbezoeken en medicijnen. Gelukkig gaat het nu beter met Marieke.

Opgelucht

Voor de jeuk die Marieke had, kreeg zij niet alleen verband om haar benen, zij kreeg ook flink wat medicijnen voorgeschreven. Aangezien Marieke borstvoeding geeft, moest zij hier in de tijd van het medicijngebruik even mee stoppen. Vandaag deelt zij een foto, waarbij zij borstvoeding geeft en daarbij schrijft zij: ‘Heb de dagen afgeteld tot dit moment. Vanwege medicijngebruik tegen de jeuk op m’n benen mocht ik 4 weken geen borstvoeding geven. Het zou aanvankelijk 2 weken duren. Ik dacht: tanden op elkaar. 2 weken kolven (en weggooien). Maar het werden 4 weken. Ultieme beloning vandaag.’ Wat een opluchting voor Marieke. Wij snappen dat dit als een beloning voelt voor de presentatrice. Dapper dat zij dit deelt!

Bron en Beeld: Instagram Marieke Elsinga.

Delen

Meer over Marieke Elsinga

ZIEN: Apetrotse Marieke Elsinga showt groeiende babybuik
ZIEN: Apetrotse Marieke Elsinga showt groeiende babybuik
ZOET: Marieke Elsinga deelt nieuwe foto van haar zoon Jip met Mattie
ZOET: Marieke Elsinga deelt nieuwe foto van haar zoon Jip met Mattie
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga