100%NL Magazine Marieke Elsinga
Zie ook:
Delen

WAUW: Marieke Elsinga poseert met snelgroeiende babybuik op rode loper

Marieke is nog lang niet uitgerekend, maar haar babybuik groeit snel. Gisteren verscheen de presentatrice op de rode loper en zij zag er práchtig uit.

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga werd bekend bij het grote publiek als side-kick van Mattie & Wietze bij Q-music. In 2018 begon ze samen met Mattie Valk haar eigen radioprogramma: Mattie & Marieke. Inmiddels horen we Marieke niet alleen meer op de radio, maar zien we haar ook heel veel op televisie. Zo deed ze jaren geleden mee aan Expeditie Robinson en was ze een vast jurylid tijdens I Can See Your Voice. Één ding is zeker: Marieke doet altijd alles vol overgave en dat is geweldig om te zien.

Tweede kindje onderweg

Onlangs maakte Marieke geweldig nieuws bekend: er is een tweede kindje op komst! Haar zoontje Jip wordt dus grote broer.

Ook maakte Marieke gelijk bekend wat het wordt: haar tweede kindje wordt een meisje! Hoe leuk. Zelf is Marieke hier dolenthousiast over: ‘Mijn voorgevoel was heel erg een meisje. Ik zei echt meteen tegen Sander toen ik de test had gedaan: ‘Ik heb het gevoel dat het een meisje is, maar het is natuurlijk gewoon vijftig procent kans.’

Rode loper

De presentatrice is in augustus pas uitgerekend, maar haar babybuik groeit snel. Gisteravond was Marieke aanwezig bij de opening van de kunstcollectie van Robbie Williams in Amsterdam. Zij droeg een prachtige outfit waarin haar babybuik goed te zien was. Marieke poseerde op de rode loper en werd vanuit verschillende hoeken gefotografeerd. Wat ziet zij er prachtig uit!

Aan Shownieuws vertelde Marieke dat het heel goed met haar gaat. ‘Ik ben het betere tijdperk van mijn zwangerschap ingeklommen, merk ik. Ik ben die eerste paar maanden uit en nu wordt het weer wat lichter allemaal. Ik vind het heel leuk.’ Dat is te zien, want Marieke straalt enorm.

Bron en Beeld: Instagram Marieke Elsinga en Shownieuws

Delen

Meer over Marieke Elsinga

Marieke Elsinga deelt geschrokken bericht: 'Van 4 hoog naar beneden gevallen'
Marieke Elsinga deelt geschrokken bericht: ‘Van 4 hoog naar beneden gevallen’
WHAAT: Gaat Marieke Elsinga binnenkort trouwen?
WHAAT: Gaat Marieke Elsinga binnenkort trouwen?
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga