Marieke Elsinga teleurgesteld na cadeau van Mattie voor Jip: 'Vind het zo lelijk'
Zie ook:
Delen

Marieke Elsinga teleurgesteld na cadeau van Mattie voor Jip: ‘Vind het zo lelijk’

Voor de 1e verjaardag van Jip pakte ome Mattie goed uit. Hij verraste Marieke met een cadeau voor deze kleine man. Marieke was nog niet gelijk enthousiast.

Mattie en Marieke

Mattie en Marieke zijn al jaren samen te horen op de radio. Van maandag tot en met vrijdag waren zij van 06:00 tot 10:00 uur te horen op Qmusic. Na Marieke’s zwangerschapsverlof is zij voor 4 dagen teruggekomen op de radio.

Door de grappige en leuke verhalen die zij met hun luisteraars delen en de gezellige muziek die zij draaien, begint iedereen z’n dag vol vrolijkheid en positiviteit. Mattie en Marieke zijn een powerduo en krijgen al van begin af aan de vraag of zij een stel zijn. Deze geruchten gingen lang rond, maar zowel Mattie als Marieke hebben meerdere malen duidelijk laten weten dat dit niet zo is. Marieke heeft al jaren een relatie.

Verjaardagscadeau Jip

Het is alweer een jaar geleden dat Marieke beviel van een zoontje, Jip. De vrouwelijke radio-dj geniet onwijs van de tijd met haar lieve jongen en het afgelopen jaar is dan ook onwijs snel voorbij gevlogen. Gisterochtend begonnen Mattie en Marieke, zoals gewoonlijk, met de ochtendshow en toen bleek Mattie een cadeau voor Jip te hebben. Hij haalde een doos tevoorschijn en daar schrok Marieke van. ‘Oh lieverd wat is het groot!’ Mattie reageert: ‘Ja, hij krijgt een cadeau van Ome Mattie.’ ‘Er zit toch niet een levende clown in ofzo, daar ben ik zo bang voor?’, vraagt Marieke zich af. Mattie laat de luisteraars weten wat het is: ‘Beste luisteraars van Qmusic, voor onze kleine Jip heb ik hier zijn allereerste auto. Het is razendsnelle zwarte Lamborghini uitgerust met gouden accenten.’

Lelijke auto

Mattie is razend enthousiast en hij vraagt wat Marieke van de auto vindt. ‘Ik vind het zo lelijk. Het spijt me lieverd, maar dit is echt het tegenovergestelde waar ik en ook mijn geliefde van houden en dat weet jij toch?! Bij ons thuis is alles van hout met zachte kleurtjes. Aan mijn ouders heb ik bijvoorbeeld een houten driewieler gevraagd en dit is zo zwart plastic.’ Mattie laat de luisteraars weten dat Marieke er verloren en verdrietig bij zit. Zij laat zelfs weten dat de auto zo snel mogelijk op Marktplaats komt te staan.

Marieke is ‘s avonds bijgedraaid en ook Jip vindt het een geweldig cadeau. Aan het einde van de dag plaatst Marieke een foto van haar zoontje in de auto. ‘Oké oké, toch wel een erg tof cadeau. M.’, schrijft zij. Het is inderdaad een heel leuk cadeau van ome Mattie.

Bron en Beeld: Instagram Mattie en Marieke

Delen

Meer over Marieke Elsinga

Laatste werkdag voor Marieke Elsinga: 'Ga dit cluppie enorm missen!'
Laatste werkdag voor Marieke Elsinga: ‘Ga dit cluppie enorm missen!’
Marieke Elsinga neemt emotioneel afscheid: 'Bijna 12 jaar...'
Marieke Elsinga neemt emotioneel afscheid: ‘Bijna 12 jaar…’
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga