100%NL Magazine Marieke Elsinga
Zie ook:
Delen

Marieke Elsinga deelt familiekiekje met Mattie en zoon Jip

Marieke werkt al jarenlang samen met Mattie Valk en veel mensen hebben een hele tijd gedacht dat de twee een setje waren. Nu deelt Marieke een leuk 'familiekiekje'.

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga werd bekend bij het grote publiek als side-kick van Mattie & Wietze bij Q-music. In 2018 begon ze samen met Mattie Valk haar eigen radioprogramma: Mattie & Marieke. Inmiddels horen we Marieke niet alleen meer op de radio, maar zien we haar ook heel veel op televisie. Zo deed ze jaren geelden mee aan Expeditie Robinson, was vast jurylid tijdens I Can See Your Voice. en Marieke was de vaste teamcaptain in het programma ‘Fout maar Goud’.

Happy Family

Mattie en Marieke werken al heel veel jaren samen en een groot deel van de mensen heeft een lange tijd gedacht dat de twee een stel waren. Toch is dit niet het geval. Marieke kreeg vorig jaar met haar vriend Sander een zoontje, Jip. Mattie had tot voor kort een relatie met Jamy, maar de twee besloten na vier jaar uit elkaar te gaan. Mattie en Marieke maken zelf regelmatig grapjes over het feit dat zij als stel worden gezien. Zo ook vanmorgen. Marieke deelt een foto met Mattie en Jip en daarbij schrijft zij lachend: ‘Happy family’. Wat een leuke foto is dit. Hier krijgen wij gelijk een lach van op ons gezicht.

Bron en Beeld: Instagram Marieke Elsinga

Delen

Meer over Marieke Elsinga

ZIEN: Apetrotse Marieke Elsinga showt groeiende babybuik
ZIEN: Apetrotse Marieke Elsinga showt groeiende babybuik
ZOET: Marieke Elsinga deelt nieuwe foto van haar zoon Jip met Mattie
ZOET: Marieke Elsinga deelt nieuwe foto van haar zoon Jip met Mattie
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga