Marieke Elsinga vertelt openlijk: 'Ik heb ook weleens met meisjes gezoend'
Zie ook:
Delen

Marieke Elsinga vertelt openlijk: ‘Ik heb ook weleens met meisjes gezoend’

Marieke is altijd open en bloot over alles wat zij doet en meemaakt en dus ook over haar eerste zoen. Als Mattie erover begint, geeft zij vol enthousiasme antwoord.

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga werd bekend bij het grote publiek als side-kick van Mattie & Wietze bij Q-music. In 2018 begon ze samen met Mattie Valk haar eigen radioprogramma: Mattie & Marieke. Inmiddels horen we Marieke niet alleen meer op de radio, maar zien we haar ook heel veel op televisie. Zo deed ze jaren geleden mee aan Expeditie Robinson en is ze een vast jurylid tijdens I Can See Your Voice. Ook was Marieke de vaste teamcaptain in het nieuwe programma ‘Fout maar Goud’.

Eerste zoen

Marieke staat erom bekend dat zij alles met haar volgers deelt. Dit varieert van treurig nieuws naar heel vrolijk nieuws en van nieuwtjes over haar kat tot nieuwtjes over haar baby. In de ochtendshow, die zij samen met Mattie presenteert, komen alle onderwerpen aan bod en dit keer ging het over hun eerste zoen. Als Mattie vraagt met wie Marieke voor het eerst zoende, reageert zij vol enthousiasme: ‘Dat was met Niek. Op het brugklasplein. En ik was brugklasser. En hij was derdeklasser.’ Vervolgens vragen zij dit aan een collega, die een relatie heeft met een vrouw. Alle collega’s vragen zich af of het anders zou zijn om met een man of vrouw te zoenen. ‘Ik heb ook weleens met meisjes gezoend. Voelde ik niet zoveel bij’, vertelt Marieke eerlijk. Hier aan de desk worden echt alle onderwerpen besproken. Geweldig!

Bron en Beeld: Instagram Mattie en Marieke

Delen

Meer over Marieke Elsinga

FOTO: Déze Bekende Nederlander lijkt als twee druppels water op Marieke Elsinga!
FOTO: Déze Bekende Nederlander lijkt als twee druppels water op Marieke Elsinga!
WAUW: Zwangere Marieke Elsinga deelt prachtige vakantiefoto in bikini
WAUW: Zwangere Marieke Elsinga deelt prachtige vakantiefoto in bikini
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga