Mattie en Marieke beleven gezellig moment samen na liefdesbreuk
Zie ook:
Delen

Mattie en Marieke beleven gezellig moment samen na liefdesbreuk

Mattie en Marieke zien elkaar niet alleen dagelijks op de werkvloer, ook buiten het werk om zijn zij goed bevriend. Zo te zien hebben zij het heel gezellig gehad!

Mattie en Marieke

Mattie en Marieke zijn al jaren samen te horen op de radio. Van maandag tot en met vrijdag waren zij van 06:00 tot 10:00 uur te horen op Qmusic. Na Marieke’s zwangerschapsverlof is zij voor 4 dagen teruggekomen op de radio.

Door de grappige en leuke verhalen die zij met hun luisteraars delen en de gezellige muziek die zij draaien, begint iedereen z’n dag vol vrolijkheid en positiviteit. Mattie en Marieke zijn een powerduo en krijgen al van begin af aan de vraag of zij een stel zijn. Deze geruchten gingen lang rond, maar zowel Mattie als Marieke hebben meerdere malen duidelijk laten weten dat dit niet zo is. Marieke heeft al jaren een relatie.

Liefdesbreuk

Vanochtend maakte Mattie in zijn ochtendshow bekend dat zijn relatie voorbij is. Na 4 jaar is er een einde gekomen aan zijn liefdessprookje, maar de twee zijn als vrienden uit elkaar gegaan.

Gezelligheid

Mattie en Marieke zien elkaar niet alleen op werk tijdens de ochtendshow, maar ook in het weekend zoeken zij elkaar regelmatig op. Op hun gezamenlijke Instagram ‘mattiemarieke’ plaatsten zij een foto, waarop te zien is dat zij het heel gezellig hebben gehad samen. Met een glas wijn in de hand en een glimlach van oor tot oor, poseren zij in een bar of restaurant. ‘We hebben een keer tussen 6 en 10 ‘s avonds afgesproken’, schrijven zij onder de foto. Wat een gezelligheid!

Bron en Beeld: Instagram Mattie en Marieke

Delen

Meer over Marieke Elsinga

Marieke Elsinga deelt geschrokken bericht: 'Van 4 hoog naar beneden gevallen'
Marieke Elsinga deelt geschrokken bericht: ‘Van 4 hoog naar beneden gevallen’
WHAAT: Gaat Marieke Elsinga binnenkort trouwen?
WHAAT: Gaat Marieke Elsinga binnenkort trouwen?
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga