Maxime Meiland en Leroy Molkenboer 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

ZIEN: Maxime Meiland deelt foto na cosmetische ingreep

Maxime kan zich naar eigen zeggen geen week verschuilen, dus om die reden deelt zij gelijk een foto van zichzelf in de spiegel.

Maxime Meiland

Haar achternaam verklapt het natuurlijk al: Maxime Meiland is één van de gezinsleden van de wellicht meest bekende familie van Nederland: de Meilandjes. Wij kunnen het ons niet voorstellen dat er één iemand in Nederland is die niet van de Meilandjes heeft gehoord, onmogelijk toch?

Tijdens de opnames van de realityserie van de Meilandjes leerde Maxime cameraman Leroy kennen. De vonk sloeg over, Maxime raakte zwanger en zijn inmiddels ook gelukkig getrouwd. Het stel een paar maanden geleden verhuisd, maar zij hebben die villa alweer verkocht. Hun ogen zijn toch op een nieuwe woning gevallen.

Cosmetische ingreep

Op Instagram deelt Maxime dagelijks veel foto’s en video’s met haar bijna 600.000 volgers. Hier zien wij de mooie, maar ook minder mooie momenten voorbijkomen. Ook staan de Meilandjes erom bekend dat zij altijd goudeerlijk zijn op tv en social media. Zo deelde Maxime vanmorgen een foto van zichzelf in de spiegel. Deze foto is net na een cosmetische ingreep genomen, want het verband zit nog om Maxime’s hoofd gewikkeld. ‘Ik kan mij geen week verschuilen dus ik gooi het er maar op’, schrijft zij. Maxime deelt vervolgens een foto met daarbij ‘Ik was mijn vriend onder mijn kin zat.’

100%NL Magazine Maxime Meiland.100%NL Magazine Maxime Meiland.

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland

Delen

Meer over Maxime Meiland

Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland deelt foto's in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Maxime Meiland deelt foto’s in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Lees alle artikelen over Maxime Meiland