100%NL Magazine Maxime Meiland
Zie ook:
Delen

Maxime Meiland viert de zomer in prachtige gele jurk

Van Maxime Meiland kan de zomer niet lang genoeg duren. Ze straalt in een lange, gele jurk!

Maxime Meiland

Maxime Meiland maakt onderdeel uit van één van de bekendste families die we kennen in Nederland: de familie Meiland. De Meilandjes verschenen in 2007 voor het eerst op de buis, toen ze deelnamen aan het programma ‘Ik Vertrek’. En hoe leuk, die aflevering is nog steeds terug te zien!

Na hun eerste buitenlandse avontuur keerde de familie Meiland terug naar Nederland, maar het begon toch weer te kriebelen. En dus vertrokken ze in 2019 opnieuw naar Frankrijk. Dat avontuur werd ook vastgelegd en hebben we met z’n alle kunnen volgen via het programma ‘Chateau Meiland’. Vanaf aflevering 1 werd het programma razend populair. Zelfs zó populair dat het ook een Gouden Televizier-Ring won!

Gezin

Tijdens de opnames van ‘Chateau Meiland’ liet Maxime haar oog vallen op cameraman Leroy. En die liefde bleek wederzijds! De twee werden verliefd, gingen samenwonen én kregen samen dochter Vivé. Uit een eerdere relatie had Maxime al dochter Claire.

Een paar maanden na de geboorte van dochter Vivé besloot Leroy om de stoute schoenen aan te trekken en om Maxime ten huwelijk te vragen. Alles was tot in de puntjes geregeld door Leroy, hij had zelfs een fotograaf geregeld om de meest romantische plaatjes te schieten van het aanzoek. Die zie je hier.

Gele jurk

De afgelopen dagen kunnen we volop genieten van de zon en lekkere aangename temperaturen. En dat bevalt ons wel! Ook Maxime Meiland geniet er van. Want bij dit prachtige weer hoort natuurlijk ook een prachtige outfit. Dat kunnen we wel aan Maxime overlaten.

Op Instagram flaneert Maxime in een prachtige, lange gele jurk. ‘Summerproof’, schrijft Maxime bij de foto. Je ziet de waanzinnige look van Maxime hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland

Delen

Meer over Maxime Meiland

Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland deelt foto's in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Maxime Meiland deelt foto’s in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Lees alle artikelen over Maxime Meiland