100%NL Magazine Maxime Meiland
Zie ook:
Delen

Maxime Meiland showt verbluffend resultaat na cosmetische ingreep in gezicht

Vorige week liet Maxime haar volgers schrikken, want zij deelde een foto met verband om haar hele gezicht. Al snel bleek waarom...

Maxime Meiland

Haar achternaam verklapt het natuurlijk al: Maxime Meiland is één van de gezinsleden van de wellicht meest bekende familie van Nederland: de Meilandjes. Wij kunnen het ons niet voorstellen dat er één iemand in Nederland is die niet van de Meilandjes heeft gehoord, onmogelijk toch?

Tijdens de opnames van de realityserie van de Meilandjes leerde Maxime cameraman Leroy kennen. De vonk sloeg over, Maxime raakte zwanger en zijn inmiddels ook gelukkig getrouwd. Het stel een paar maanden geleden verhuisd, maar zij hebben die villa alweer verkocht. Hun ogen zijn toch op een nieuwe woning gevallen.

Resultaat cosmetische ingreep

Maxime deelde vorige week een foto waarvan veel volgers schrokken, want zij had verband om haar hoofd gewikkeld. Al snel daarna werd bekend dat Maxime’s onderkin al die tijd in de weg zat en die heeft zij weg laten halen. Nu gaf Maxime een update aan Shownieuws. Zij deelde een voor- en na foto en het resultaat is verbluffend. Zij liet weten enorm blij te zijn met het resultaat.

Benieuwd naar het eindresultaat van deze cosmetische ingreep? Klik dan op deze link.

Bron en Beeld: Shownieuws.

Delen

Meer over Maxime Meiland

PRACHTIG: Maxime Meiland overspoeld met reacties na delen van selfie met dochter
PRACHTIG: Maxime Meiland overspoeld met reacties na delen van selfie met dochter
Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Lees alle artikelen over Maxime Meiland