Volgers gaan door het dak door Miljuschka die danst in roze ondergoed: 'Ik ben een 10'

Volgers gaan door het dak door Miljuschka die danst in roze ondergoed: ‘Ik ben een 10’

Miljuschka staat erom bekend dat zij van haar lichaam houdt zoals het is. Een grammetje extra maakt haar dan ook niets uit en dat showt zij graag op Instagram.

Miljuschka

Miljuschka Witzenhausen kennen we allemaal als dé cheesecake koningin en food expert van Nederland. Al jaren is zij te zien op tv en zij deelt haar eigen recepten op haar foodblog en Instagram. Aan al dat lekkere eten zitten natuurlijk veel voordelen, maar het heeft ook zijn nadelen. Al die heerlijke recepten, net iets te vette taarten en heerlijke snacks staan er alleen wel om bekend dat je er geen kilo’s van kwijtraakt. Toch heeft Miljuschka de juiste balans tussen lekker en gezond gevonden en ziet zij er door al het koken en bakken door, nog steeds onwijs goed uit. Wel met een grammetje extra, maar dat omarmt zij tegenwoordig juist.

Body positivity

Jaren geleden deelde Miljuschka voor het eerst een foto van zichzelf, waarop haar extra kilo’s te zien waren. Hiermee wilde zij duidelijk maken dat het niet erg is om iets dikker te zijn of geen sixpack te hebben. Je moet blij zijn met wie je bent en hoe je eruit ziet. Met dit soort foto’s delen is Miljuschka door gegaan en daarom deelt zij regelmatig foto’s van zichzelf in ondergoed of bikini. Dit keer is het een video, waarop Miljuschka uitbundig danst in roze ondergoed. ‘Zij is een 10, ik ben een 10, jij bent een 10! Niets maar… Je bent prachtig zoals je bent’. Volgers gaan door het dak en overladen haar dan ook met positieve en enthousiaste reacties. ‘Wauw! Jij bent the boss! Ik zou graag je vibe willen hebben’ en ‘Je bent voor mij een 11 !!! Fantastisch en prachtig mens!’, is een greep uit de honderden reacties. Wat is het toch goed dat Miljuschka dit met haar volgers deelt. Powervrouw!

Bron en Beeld: Instagram Miljuschka Witzenhausen.