WOW: Miljuschka poseert in roze ondergoed en verbluft haar volgers
Zie ook:
Delen

WOW: Miljuschka poseert in roze ondergoed en verbluft haar volgers

Miljuschka staat voor body positivity en straalt daarom zo nu en dan in ondergoed, bikini of zonder kleren op haar Instagram. Ook nu plaatst zij een prachtige foto van zichzelf in ondergoed.

Miljuschka

Miljuschka Witzenhausen kennen we allemaal als dé cheesecake koningin en food expert van Nederland. Al jaren is zij te zien op tv en zij deelt haar eigen recepten op haar foodblog en Instagram. Aan al dat lekkere eten zitten natuurlijk veel voordelen, maar het heeft ook zijn nadelen. Al die heerlijke recepten, net iets te vette taarten en heerlijke snacks staan er alleen wel om bekend dat je er geen kilo’s van kwijtraakt. Toch heeft Miljuschka de juiste balans tussen lekker en gezond gevonden en ziet zij er door al het koken en bakken door, nog steeds onwijs goed uit.

Body positivity

Als iemand zich graag uit over body positivity en tevreden zijn met je eigen lichaam, is het Miljuschka wel. Al een lange tijd terug plaatste zij voor het eerst een foto van haar eigen lichaam, die niet perfect en afgetraind is, maar waar Miljuschka wel tevreden over is. Miljuschka plaatst, net als sommige andere BN’ers en influencers, vaker dat soort foto’s online. Hiermee probeert zij te zeggen dat je er niet afgetraind uit hoeft te zien, dat je niet per se 5 dagen in de week hoeft te trainen en dat je dat taartje en hapje op die ene verjaardag gerust mag eten zonder schuldgevoel. Miljuschka’s volgers vinden het keer op keer geweldig wanneer zij een foto van haar eigen, prachtige lichaam plaatst. Of dat nou op het zwembad, op haar slaapkamer of in de woonkamer is.

Ondergoed

Ook nu plaatst Miljuschka weer prachtige foto van zichzelf en daar verbluft zij al haar volgers weer mee. In roze ondergoed straalt Miljuschka op de foto, waaronder zij schrijft dat vrouwen lingerie moeten dragen waarin zij zich prettig voelen. ‘Lief ben ik voor mijn borsten als ik een lekker zittend lingeriesetje aan heb, waar ik me vrouwelijk, sexy én comfortabel in voel. Trakteer jezelf. Op lekker in je vel zitten’. Een boodschap die Miljuschka graag aan haar vrouwelijke volgers overbrengt. Haar volgers reageren vol lof op de foto. ‘Pffff wat ben je toch een super vrouw’ en ‘Je bent prachtig’, schrijven zij. Daar zijn wij het alleen maar mee eens. Wat is Miljuschka toch een mooie powervrouw.

Bron en Beeld: Instagram Miljuschka Witzenhausen

Delen

Meer over Miljuschka

Miljuschka Witzenhausen openhartig over moeilijke band met vader
Miljuschka Witzenhausen openhartig over moeilijke band met vader
Philip over eerste, niet zo soepele, ontmoeting met Miljuschka: 'Een beetje heftig'
Philip over eerste, niet zo soepele, ontmoeting met Miljuschka: ‘Een beetje heftig’
Lees alle artikelen over Miljuschka