Miljuschka geeft zich bloot en poseert in onderbroek voor volgers
Zie ook:
Delen

Miljuschka geeft zich bloot en poseert in onderbroek voor volgers

Miljuschka deelt regelmatig foto's en video's in ondergoed en ook dit keer weet zij de aandacht van haar volgers te trekken, door in onderbroek te poseren. Wel met een stempel op haar billen.

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen kennen we allemaal als dé cheesecake koningin en food expert van Nederland. Al jaren is zij te zien op tv en zij deelt haar eigen recepten op haar foodblog en Instagram. Aan al dat lekkere eten zitten natuurlijk veel voordelen, maar het heeft ook zijn nadelen. Al die heerlijke recepten, net iets te vette taarten en heerlijke snacks staan er alleen wel om bekend dat je er geen kilo’s van kwijtraakt.

Toch heeft Miljuschka de juiste balans tussen lekker en gezond gevonden en ziet zij er door al het koken en bakken door, nog steeds onwijs goed uit. Zo danst en poseert zij regelmatig in ondergoed of badkleding voor de camera. Wij houden er van!

Poseren in onderbroek

Of Miljuschka nou poseert in een lange, zwarte galajurk, of dat zij danst in ondergoed, maakt voor ons niet uit. De presentatrice is en blijft ongelooflijk knap en zij ziet er fantastisch uit. Dit keer deelt zij een foto die in het bos is genomen en waarop zij poseert in onderbroek. Het is niet zomaar een foto in onderbroek, want Miljuschka heeft een grote stempel op haar billen laten drukken, waar ‘Van Hollandse bodem’ op te lezen is. Hiermee linkt zij naar haar nieuwe magazine, die over Nederland zal gaan. De aandacht van haar volgers weet zij met zo’n foto zeker te trekken. ‘wauwww wat ben jij knap zeg’ en ‘Heerlijke eerlijke vrouw ben je !!!’, reageren twee volgers. Je bent prachtig, Miljuschka!

Bron en Beeld: Instagram Miljuschka Witzenhausen.

Delen

Meer over Miljuschka

Miljuschka Witzenhausen openhartig over scheiding: 'Mijn allergrootste trauma'
Miljuschka Witzenhausen openhartig over scheiding: ‘Mijn allergrootste trauma’
Miljuschka vertelt over breuk: 'En dus heb ik ook besloten dat het oké is zo'
Miljuschka vertelt over breuk: ‘En dus heb ik ook besloten dat het oké is zo’
Lees alle artikelen over Miljuschka