Emotionele Miljuschka: 'We hebben gelachen en gehuild. Het was mooi'
Zie ook:
Delen

Emotionele Miljuschka: ‘We hebben gelachen en gehuild. Het was mooi’

Miljuschka heeft een dagje vrij genomen om met familie door te brengen. Zo te lezen heeft zij er enorm van genoten en zat de dag vol emoties.

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen kennen we allemaal als dé cheesecake koningin en food expert van Nederland. Al jaren is zij te zien op tv en zij deelt haar eigen recepten op haar foodblog en Instagram. Aan al dat lekkere eten zitten natuurlijk veel voordelen, maar het heeft ook zijn nadelen. Al die heerlijke recepten, net iets te vette taarten en heerlijke snacks staan er alleen wel om bekend dat je er geen kilo’s van kwijtraakt. Toch heeft Miljuschka de juiste balans tussen lekker en gezond gevonden en ziet zij er door al het koken en bakken door, nog steeds onwijs goed uit. Zo danste Miljuschka een paar weken geleden nog vol zelfvertrouwen in roze ondergoed voor de camera. Wij houden er van!

Emotioneel

Als iémand een familiemens is en geniet van tijd met de kinderen, haar partner en andere familieleden, is het Miljuschka wel. De presentatrice maakt graag tijd vrij om leuke dingen met haar geliefden te doen. Zij bakt regelmatig taarten met haar kinderen en gaat zo nu en dan uiteten met haar partner, maar ook met de rest van de familie doet zij graag iets leuks. Op Instagram deelt Miljuschka een foto waarbij zij en haar zuster/nicht een glas wijn vasthouden en daarbij schrijft zij: ‘Vandaag werd m’n zuster/nicht 40 jaar jong. Ik heb de dag vrij genomen. We hebben gegeten, gelachen en gehuild. Het was mooi.’ Op de achtergrond van deze foto is te zien dat zij onder andere samen uiteten zijn geweest. Wat mooi om deze sterke band tussen de twee te zien.

Bron en Beeld: Instagram Miljuschka Witzenhausen.

Delen

Meer over Miljuschka

Philip over eerste, niet zo soepele, ontmoeting met Miljuschka: 'Een beetje heftig'
Philip over eerste, niet zo soepele, ontmoeting met Miljuschka: ‘Een beetje heftig’
AAWH: Miljuschka maakt droom van dochter werkelijkheid!
AAWH: Miljuschka maakt droom van dochter werkelijkheid!
Lees alle artikelen over Miljuschka