ZIEN: Miljuschka op hilarische wijze in de maling genomen
Zie ook:
Delen

ZIEN: Miljuschka op hilarische wijze in de maling genomen

Voor Miljuschka was het een normale werkoutfit, maar voor Philip was het alsof zijn vrouw bij PostNL werkte. De foto is hilarisch..

Miljuschka

Miljuschka Witzenhausen kennen we allemaal als de tv-kok, food expert en cheesecakekoningin van Nederland. Wanneer Miljuschka over eten praat, begint menig Nederlander te watertanden en wanneer zij het live bereidt, begint iedereen z’n maag gelijk te knorren. Met bijna 1 miljoen volgers op Instagram, verschillende tv-programma’s, kookboeken en magazines, laat zij veel mensen dagelijks smakelijk eten.

Hetgeen wat voor Miljuschka altijd bovenaan staat en waarvoor zij door het vuur gaat, is haar partner Philip, haar zoon, Rembrandt en haar dochter, Felina. Miljuschka probeert daarom ook zoveel mogelijk tijd vrij te maken om leuke dingen met haar gezin te doen.

PostNL pakketbezorger Miljuschka

Na een lange dag werken kwam Miljuschka thuis en dat ging net iets anders dan normaal gesproken. Miljuschka droeg die dag een zwarte jas met oranje kraag, een zwart petje en zij bracht een stapel pakketjes met zich mee. Terwijl zij op de bel drukte, werd er niet gelijk voor haar opengedaan, want Philip nam eerst even de tijd om een foto van de camerabeelden te maken. Miljuschka leek namelijk exact op een PostNL pakketbezorger. ‘Dat je thuis komt, maar je man even wacht met de deur openmaken, want hij moet een foto maken’, schrijft Miljuschka eerst. De volgende foto die zij deelt, is gephotoshopt en zo lijkt het alsof Miljuschka bij PostNL werkt en pakketjes komt brengen. Wat een hilarische foto is dit zeg!

Bron en Beeld: Instagram Miljuschka Witzenhausen.

Delen

Meer over Miljuschka

OOH LA LA: Miljuschka Witzenhausen bezorgt volgers rode oortjes
OOH LA LA: Miljuschka Witzenhausen bezorgt volgers rode oortjes
Miljuschka Witzenhausen: 'Het is echt zo. Ik heb het over m'n derde kindje'
Miljuschka Witzenhausen: ‘Het is echt zo. Ik heb het over m’n derde kindje’
Lees alle artikelen over Miljuschka