Miljuschka poseert in onderbroek: 'Philip ik wacht op je!'
Zie ook:
Delen

Miljuschka poseert in onderbroek: ‘Philip ik wacht op je!’

Miljuschka is gek op Valentijnsdag en daarvoor heeft zij zelf ook goed uitgepakt. De uitdagende en prachtige video die zij plaatst, lokt heel wat reacties.

Miljuschka

Miljuschka Witzenhausen kennen we allemaal als dé cheesecake koningin en food expert van Nederland. Al jaren is zij te zien op tv en zij deelt haar eigen recepten op haar foodblog en Instagram. Aan al dat lekkere eten zitten natuurlijk veel voordelen, maar het heeft ook zijn nadelen. Al die heerlijke recepten, net iets te vette taarten en heerlijke snacks staan er alleen wel om bekend dat je er geen kilo’s van kwijtraakt. Toch heeft Miljuschka de juiste balans tussen lekker en gezond gevonden en ziet zij er door al het koken en bakken door, nog steeds onwijs goed uit.

Uitdagende look

Miljuschka poseert wekelijks in ondergoed of bikini op Instagram en daar krijgt zij altijd onwijs veel reacties op. Dit is vooral omdat Miljuschka voor body positivity staat en haar lichaam omarmt om hoe het is. Dit keer poseert Miljuschka in onderbroek met een groot bos rode rozen voor zich. ‘Philip ik wacht op je!’, begint zij haar bericht. Miljuschka is zo te zien gek op Valentijnsdag. Wat een prachtige fotoreeks is dit geworden zeg. ‘Geweldig wat ben jij toch een leuke vrouw’ en ‘Wat ben je toch een kanjer’, reageren twee volgers. Het maakt niet uit of Miljuschka een mooie outfit aan heeft, of juist helemaal niets; het is een super mooie vrouw. Zij kan echt alles hebben.

Bron en Beeld: Instagram Miljuschka Witzenhausen.

Delen

Meer over Miljuschka

Open en eerlijk: Miljuschka Witzenhausen onthult haar verslaving
Open en eerlijk: Miljuschka Witzenhausen onthult haar verslaving
Miljuschka deelt nostalgische fotoreeks met déze wereldster!
Miljuschka deelt nostalgische fotoreeks met déze wereldster!
Lees alle artikelen over Miljuschka