Miljuschka Witzenhausen uit de kleren: 'Een mooie verschijning'
Zie ook:
Delen

Miljuschka Witzenhausen uit de kleren: ‘Een mooie verschijning’

Miljuschka ziet er echt fan-tas-tisch uit. Voor haar volgers ging zij uit de kleren en op die foto's ontving zij de leukste reacties.

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen is ongetwijfeld een van de meest veelzijdige en charismatische persoonlijkheden in de Nederlandse media. Met een rijke carrière die varieert van acteren tot koken, heeft Miljuschka zichzelf gevestigd als een ware culinaire koningin van Nederland. Haar gerechten, zowel verrukkelijk als toegankelijk, hebben de harten en magen van het publiek over het hele land veroverd.

De culinaire koningin van Nederland heeft al jaren een relatie met Philip van Ierschot en uit eerdere relatie kreeg zij twee kinderen: Rembrandt en Felina.

Uit de kleren

Miljuschka gaat regelmatig uit de kleren voor haar volgers en op deze kiekjes ontvangt zij veel lovende reacties. Dit keer deelt zij een reeks foto’s in gekleurd ondergoed. ‘Wake up and shine! Het eerste wat ik ‘s ochtends doe, is een mooie lingerieset aantrekken, want ik voel mij het best als ik een BH draag die fijn zit en die er ook nog eens mooi uitziet. Daar krijg ik een mega zelfvertrouwen boost van!’, schrijft zij. ‘Prachtig staat het je’, ‘Een mooie verschijning’ en ‘Mijn hemel wat ben je toch een knapperd. Staat je prachtig’, zijn wat reacties en daar zijn wij het volledig mee eens. Powervrouw!

Bron en Beeld: Instagram Miljuschka Witzenhausen.

Delen

Meer over Miljuschka

ZIEN: Miljuschka getrouwd met haar grote liefde Philip
ZIEN: Miljuschka getrouwd met haar grote liefde Philip
Zoon van Miljuschka Witzenhausen belandt in het ziekenhuis: 'Wachten geblazen'
Zoon van Miljuschka Witzenhausen belandt in het ziekenhuis: ‘Wachten geblazen’
Lees alle artikelen over Miljuschka