100pmagazine_roxeannehazes
Zie ook:
Delen

Meegenieten met de mini-vakantie van Roxeanne Hazes en haar gezin

Dit leuke gezin genoot met z'n drieën van een mini-vakantie in Terschelling en het zag er heerlijk uit. Roxeanne, Erik en Fender stralen.

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is één van de kinderen van de volkszanger André Hazes. Uit de relatie van André en Rachel Hazes is Roxeanne de oudste dochter. Haar vader André overleed in 2004, op 53-jarige leeftijd. Roxeanne is al jaren gelukkig met haar grote liefde, Erik Zwennes. Met hem is zij al heel wat jaren verloofd, maar in de tussentijd kregen zij een kindje, Fender. Wanneer de twee zullen trouwen, is niet bekend.

Mini-vakantie

Roxeanne, Erik en Fender gaan er regelmatig samen op uit en daar maken zij keer op keer een feestje van. Momenteel genieten zij al heel wat dagen van het mooie weer hier en dit doen zij niet in eigen tuin. Het gezin is namelijk naar Terschelling afgereisd, om daar met z’n drieën een mini-vakantie te vieren. Aan de stralende lach van zowel Roxeanne en Erik als Fender te zien, zijn het geweldige dagen geweest. Een strakblauwe lucht met veel zon, strand, goed gezelschap en veel gezelligheid. Dit gezin weet wel hoe je met elkaar moet genieten. Het geluk spat er vanaf en wij krijgen gelijk zin in een tripje naar Terschelling. Wat is dit toch een práchtig gezin!

Bron en Beeld: Instagram Roxeanne Hazes en Erik Zwennes.

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Erik Zwennes deelt een prachtige ode aan Roxeanne: 'Niets meer aan doen, mama'
Erik Zwennes deelt een prachtige ode aan Roxeanne: ‘Niets meer aan doen, mama’
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes