100%NL Magazine Estavana Polman (Beeld: ANP)
Zie ook:
Delen

Zo ziet de tweelingbroer van Estavana Polman eruit!

Wie kent haar niet? De handbalster die een relatie kreeg met de Nederlandse voetballer Rafael van der Vaart met wie ze samen een dochtertje heeft. Maar dat is niet de enige reden waaraan Estavana haar bekendheid te danken heeft. In 2015 maakte ze haar handbaldebuut en bereikte met haar team de finale van het WK. Tegenwoordig speelt ze in Roemenië.

Estavana Polman

Als wij Rafael van der Vaart en Estavana Polman samen zien krijgen we spontaan een lach op ons gezicht. Wat een heerlijk stel is dat toch! Vanaf het moment dat de twee elkaar leerden kennen was er gelijk chemie tussen de twee. In een eerder interview met Gala vertelde Estavana ooit over hoe het stel elkaar heeft leren kennen. Estavana: ‘Rafael kende mij van de televisie. Hij heeft een bekende ingeschakeld die me heeft laten weten dat hij me graag wilde leren kennen.’

Rafael en Estavana zijn inmiddels ruim 7 jaar samen en zij hebben een dochtertje, Jesslynn. Rafael kreeg uit een eerdere relatie met Sylvie Meis nog een zoon, Damiàn.

Tweelingbroer

Hoewel Estavana vaak in het nieuws is, weten we niet heel veel over haar familie. Wist je bijvoorbeeld dat de handbalster een tweelingbroer heeft? De twee hebben overigens veel met elkaar gemeen! Ze hebben beide dezelfde opleiding gevolgd (het CIOS) en ze spelen ook allebei handbal op hoog niveau. Hieronder zie je een aantal leuke foto’s van Estavana met haar tweelingbroer Dario.

https://www.instagram.com/p/CvjsUpFo4Sj/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron: Instagram | Beeld: ANP Foto

Delen

Meer over Estavana Polman

ZOET: Estavana Polman deelt een schattige foto met dochter Jesslynn 
ZOET: Estavana Polman deelt een schattige foto met dochter Jesslynn 
Estavana en teamgenoten in feeststemming met iconisch Hollands liedje
Estavana en teamgenoten in feeststemming met iconisch Hollands liedje
Lees alle artikelen over Estavana Polman