100%NL Magazine Rafael van der Vaart (Beeld: ANP)
Zie ook:
Delen

ZIEN: Dit is de leuke moeder van Rafael van der Vaart!

Altijd al benieuwd geweest hoe de moeder van Rafael van der Vaart eruit ziet? Dat zie je hier!

Rafael van der Vaart

Als wij Rafael van der Vaart en Estavana Polman samen zien krijgen we spontaan een lach op ons gezicht. Wat een heerlijk stel is dat toch! Vanaf het moment dat de twee elkaar leerden kennen was er gelijk chemie tussen de twee. In een eerder interview met Gala vertelde Estavana ooit over hoe het stel elkaar heeft leren kennen. Estavana: ‘Rafael kende mij van de televisie. Hij heeft een bekende ingeschakeld die me heeft laten weten dat hij me graag wilde leren kennen.’

Gezin

Samen vormen Rafael en Estavana een perfect samengesteld gezin! Uit een eerdere relatie heeft Rafael een zoon met Sylvie Meis, Damiàn. Samen hebben Rafael en Estavana ook nog een prachtige dochter: Jesslynn. Met zijn viertjes vormen zij een heel hecht gezin en gelukkig voor ons delen Rafael en Estavana regelmatig de allerleukste foto’s van hun gezinsgeluk.

Moeder

Vorige week was het Moederdag en dus zette heel BN’er-land zijn of haar moeder flink in het zonnetje. Rafael van der Vaart kon natuurlijk niet achterblijven! ‘Fijne dag moeders’, schrijft Rafael bij de post. Hij plaatst niet alleen een foto van zijn grote liefde Estavana, maar ook van zijn eigen moeder!

Op de foto die Rafael deelt zien we Lolita, de moeder van Rafael. Zo te zien lijken de twee heel erg op elkaar. Wat mooi om moeder en zoon zo op een foto te zien!

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram Rafael van der Vaart

Delen

Meer over Rafael van der Vaart

Bijzonder nieuws voor de zoon van Sylvie Meis en Rafael van der Vaart
Bijzonder nieuws voor de zoon van Sylvie Meis en Rafael van der Vaart
LEZEN: Tweede kindje voor Rafael en Estavana op komst?
LEZEN: Tweede kindje voor Rafael en Estavana op komst?
Lees alle artikelen over Rafael van der Vaart