VIDEO: Moeders Max en Kelly dansen samen de heupjes los
Zie ook:
Delen

VIDEO: Moeders Max en Kelly dansen samen de heupjes los

Naast het powerduo Max en Kelly, kunnen hun moeders het ook goed met elkaar vinden. Deze video, waarbij zij het samen gezellig hebben, is echt te leuk!

Max Verstappen en Kelly Piquet

Hij is de beste autocoureur van Nederland, zij het knapste model uit Brazilië en samen zijn zij een prachtig koppel, woonachtig in Monaco. Wij hebben het nu natuurlijk over Max Verstappen en Kelly Piquet. De twee zijn inmiddels een aantal jaar samen en zij lijken nog net zo verliefd als in het begin van hun relatie. Kelly heeft uit een eerdere relatie al een dochtertje, Penelope. Zij voelt voor Max als een dochter en als gezin maken zij de mooiste momenten mee.

Moeders

Niet alleen Max en Kelly zijn een powerduo, ook de families van Max en Kelly kunnen het goed met elkaar vinden. Zo is Kelly regelmatig op stap met Max z’n zus, Victoria. Ook zijn zij afgelopen jaar meerdere keren met elkaar op vakantie geweest. Wie ook vriendinnen lijken te zijn, zijn de moeders van Max en Kelly: Sophie en Sylvia. Sylvia, Kelly’s moeder, deelde deze te leuke video op haar Instagram, waarbij zij samen met Sophie, Max z’n moeder, los in de heupjes is. De twee swingen aan tafel op gezellige muziek met een cocktail in de hand. ‘Girls having fun’, schrijft Sylvia onder deze vrolijke video. Hetgeen wat veel mensen waarschijnlijk niet zullen weten, is dat Kelly’s moeder ook een Nederlandse is. Zo leuk om de sterke band tussen de families te zien..

Bron en Beeld: Instagram Sylvia Piquet

Delen

Meer over Max Verstappen

LEZEN: Max Verstappen openhartig over vaderschap
LEZEN: Max Verstappen openhartig over vaderschap
Fans Max Verstappen opgelet: de autocoureur deelt gewéldig nieuws!
Fans Max Verstappen opgelet: de autocoureur deelt gewéldig nieuws!
Lees alle artikelen over Max Verstappen