100pmagazine_moniquesmit
Zie ook:
Delen

ZIEN! Monique Smit geniet met vrienden van de zon en de sneeuw in Oostenrijk!

De afgelopen week was Monique Smit samen met een aantal vrienden heerlijk aan het genieten van de zon, sneeuw én de après ski in Westendorf!

Monique heeft een ontzettend druk leven met haar carrière en de zorg over haar twee kids. Lekker een paar dagen er tussenuit met haar vriend Martijn was dan ook heel erg welkom!

Zon, sneeuw én après ski

Samen met wat vrienden waren Monique en Martijn de afgelopen dagen in Westendorf, Oostenrijk te vinden. Op Instagram kwamen er geregeld jaloersmakende plaatjes voorbij vanuit het gezellige skioord. Zo werd Monique wakker met een prachtig uitzicht over de bergen en postte ze een video waarin je haar vrolijk in de skilift ziet zitten. In de video heeft Monique een smile van oor tot oor! En dat begrijpen wij, met zo’n gezellige groep vrienden én zeven zonnen aan de hemel!

Benieuwd naar de mooie vakantieplaatjes? Je ziet ze hieronder:

Gezin Monique Smit

Samen met haar grote liefde Martijn heeft Monique twee zoontjes: Noah en Luca. Monique heeft een ontzettend druk leven met haar carrière en de zorg over haar twee kinderen. Gelukkig nemen Monique en Martijn ook voldoende tijd voor elkaar. Zo vertrokken ze een tijdje geleden ook nog naar een zonnige bestemming, om even met z’n tweetjes vakantie te vieren.

De tortelduifjes zagen er uitgerust en stralend uit, dat was goed te zien op de vakantiefoto’s die Monique deelde via haar Instagram.

Woning in Volendam

In het pittoreske Volendam woont Monique samen met haar gezin in een nieuwbouwwoning. Het gezin is daar een aantal jaren geleden gaan wonen en heeft sindsdien flink verbouwd om het helemaal naar eigen smaak in te richten. En dat is gelukt!

Benieuwd hoe de prachtige woning van Monique eruit ziet? Klik dan hier!

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit.

Delen

Meer over Monique Smit

GEZELLIGHEID: Monique Smit en nichtje Fem genieten samen op wintersport
GEZELLIGHEID: Monique Smit en nichtje Fem genieten samen op wintersport
FEEST: Monique Smit zet hotel hélemaal op z'n kop
FEEST: Monique Smit zet hotel hélemaal op z’n kop
Lees alle artikelen over Monique Smit