100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

Monique Smit deelt superleuke foto met haar jongste zoontje op haar nek!

Hoewel de zon even op zich heeft laten wachten, kon Monique er na een lange opnamedag alsnog in alle rust van genieten. Alhoewel, rust? Samen met haar zoontje Luca op haar nek – never a dull moment – én lekkere happen op tafel, was het ongetwijfeld een fijne afsluiting van de dag!

Say Cheese!

“Zo fijn om na een werkdag nog heerlijk buiten te kunnen zitten i.p.v. onder een plaid met een kop thee” Schrijft Monique onder andere bij de foto. Jongste zoontje Luca sprong gelijk op haar nek bij binnenkomst! 🙂 En wat een mooie en gezellige tuinstoelen en tafel zeg! Heel fijn om zomers samen met het gezin te eten of wat te drinken met vrienden. Heb jij het schattige filmpje van Luca en de kieteldood al gezien?

Geweldige foto’s

Monique is zeer actief op Instagram en deelt dan ook vaak leuke foto’s van haar twee zoons. Van vakantiefoto’s tot selfies. We hebben de leukste voor je uitgekozen:

Moeder en zus

3 moeder op een rijtje. Ken jij de moeder en zus van Monique al? Zoveel lijken ze op elkaar!

Ouders

Een week geleden waren de ouders van Monique maar liefst 40! jaar getrouwd. Wat een mijlpaal! Monique plaatste dan ook een mooie foto met haar vader en moeder. Ze schreef “trots” te zijn op haar ouders.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Monique Smit

LEZEN: Voorlopig afscheid voor Monique Smit
LEZEN: Voorlopig afscheid voor Monique Smit
ZIEN: De állermooiste vakantiekiekjes van Monique Smit en haar gezin
ZIEN: De állermooiste vakantiekiekjes van Monique Smit en haar gezin
Lees alle artikelen over Monique Smit