100%NL Magazine jan dulles papa
Zie ook:
Delen

MOOI: moeder Jan Dulles met pasgeboren kleindochter

Jan Dulles en Caroline zijn onlangs weer ouders geworden van een prachtige dochter, Lina. Jan postte een liefdevolle foto van zijn moeder samen met haar pasgeboren kleindochter.

Prachtig plaatje

De post van Jan is een prachtig plaatje: een trotse oma die haar kleindochter in haar armen houdt. Marie, de moeder van Jan, heeft dit jaar veel moeten meemaken. Ook brak zij onlangs haar arm. Jan schrijft hierover: ‘m’n moeder heeft dit jaar ook veel teveel moeten meemaken. Niet te doen. Vorige week brak ze ook nog haar arm op meerdere plekken. De komende zes weken worden dus ‘behelpen’… op z’n zachtst gezegd. Deze blik van Lina verzacht de pijn in ieder geval’.

De liefdevolle foto zie je hieronder:

https://www.instagram.com/p/CXZYRAWsSeg/?utm_source=ig_web_copy_link

Volgers van Jan wensen zijn moeder veel beterschap. Zo schrijft iemand: ‘een foto om te koesteren. Veel beterschap voor je moeder’. Weer iemand anders schrijft: ‘Sterkte voor je mam……en wat fijn haar zo te zien genieten van jullie lieve, mooie Lina’.

‘Veel meegemaakt’

Het afgelopen jaar heeft de moeder van Jan, Marie, ook veel meegemaakt. Eind vorig jaar was daar natuurlijk het overlijden van haar kleindochter Donna, een verschrikkelijke en verdrietige gebeurtenis. Niet lang daarna, in februari dit jaar, verloor zij ook nog eens haar man, die op 77-jarige leeftijd overleed aan Alzheimer. De vader van Jan Dulles leed al een aantal jaar aan alzheimer. Je leest het artikel hier.

Wij wensen de moeder van Jan heel veel sterkte en beterschap!

Bron en Beeld: Instagram Jan Dulles.

Delen

Meer over Jan Dulles

VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
Column Jan Dulles: 'Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.'
Column Jan Dulles: ‘Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.’
Lees alle artikelen over Jan Dulles