100%NL Magazine Douwe Bob
Zie ook:
Delen

Douwe Bob: ‘De derde stap om iemand te versieren is volgens mij de belangrijkste’

Radio 100%NL heeft een nieuw YouTube format gelanceerd: de Nederpopknop! In de nieuwe reeks leren we de BN'ers nóg beter kennen. Alles wordt bepaald door één druk op de knop. Aan de hand van een songtekst of titel van een nummer wordt er een vraag gesteld. Oftewel: de muziek bepaalt de vraag!

Dit keer in de Nederpopknop: Douwe Bob. Tijdens deze aflevering verteld hij over zijn versier-trucs, deelt hij zijn ultieme kater-tip en beantwoordt hij de vraag van welk Disney-figuur hij een gezichtstatoeage zou nemen.

Koen Hansen vraagt Douwe Bob hoe hij iemand zou versieren in drie stappen. Douwe Bob: ”Je maakt je move en zegt dan ‘hoi, wil je wat drinken?’. Dan daarna ga je praten en kom je in gesprek. En dan komt de derde stap, dat is volgens mij de belangrijkste stap, even de ruimte geven. Weer even weggaan. Dan wordt het een makkie allemaal”. Tijdens de opname van de aflevering heeft Douwe Bob ook zijn grote liefde Tammy meegenomen. Zijn trouwe viervoeter huppelt vrolijk door de studio en gaat dan ook regelmatig mee naar concerten.

De Nederpopknop

Benieuwd naar de hele video? Check dan zeker het YouTube kanaal van radio 100%NL. Hier kan je niet alleen de aflevering met Maan kijken, maar ook alle voorgaande afleveringen. Veel plezier!

https://www.youtube.com/watch?v=4C_rl91_Pms&feature=youtu.be

Delen

Meer over Douwe Bob

Douwe Bob straalt: 'Ik voel me beter dan ooit'
Douwe Bob straalt: ‘Ik voel me beter dan ooit’
SMELT: Douwe Bob en zoon Elias spelen samen gitaar en het is zó schattig
SMELT: Douwe Bob en zoon Elias spelen samen gitaar en het is zó schattig
Lees alle artikelen over Douwe Bob