100pmagazine_nickkirsten
Zie ook:
Delen

Nick en Kirsten pakken koffers en verlaten Nederland: ‘Even op adem komen’

Na een drukke en hectische periode, genieten Nick en Kirsten van wat quality time met z'n tweeën. Wat zijn zij aan het genieten...

Nick en Kirsten

Een paar jaar geleden had nog niemand van haar gehoord, maar inmiddels is ze zelf ook een heuse BN’er: Kirsten Schilder! Al lang niet maar alleen ‘de vrouw van’ Nick Schilder, van het muzikale duo Nick en Simon. Nick en Kirsten zijn al jaren samen en heel wat jaren daarvan gelukkig getrouwd. Samen kregen zij drie kinderen: Nikki, Julian en Jackie. Daar bleef het niet bij, want kortgeleden werd hun gezin uitgebreid met een klein hondje, Doefie.

Quality time

Vorige week maandag zongen Nick en Simon voor de allerlaatste keer samen. Zij stonden 6 dagen in een uitverkocht Ahoy. Dit als afscheid van ruim 17 jaar Nick en Simon muziek. Dit ging gepaard met emoties en voor zowel Nick en Simon als Kirsten en Annemarie was dit een hectische periode.

Nick en Kirsten zijn daarom voor het eerst in twaalf jaar met z’n tweeën op vakantie gegaan. Dit om even tot rust te komen en te laten bezinken wat er allemaal is gebeurd vorige week. ‘Nagenieten van de afscheidsconcerten en even op adem komen. Voor het eerst in twaalf jaar zijn we vijf dagen samen zonder kinderen en ik moet eerlijk zeggen dat ik dat best een beetje moeilijk vind, maar wat is het fijn om even samen te zijn na zo’n drukke, maar bijzondere periode. Even geen papa en mama deze dagen alleen maar Nick & Kirsten’, schrijft Kirsten onder een reeks prachtige foto’s. Het geluk spat er vanaf. Dit kun je echt een welverdiende vakantie noemen.

Bron en Beeld: Instagram Kirsten Schilder

Delen

Meer over Nick Schilder

WHAT!? Nick Schilder zingt in het Roemeens, Fins en Italiaans en fans zijn in shock
WHAT!? Nick Schilder zingt in het Roemeens, Fins en Italiaans en fans zijn in shock
FOTO: Kirsten en Nick Schilder nemen afscheid van elkaar
FOTO: Kirsten en Nick Schilder nemen afscheid van elkaar
Lees alle artikelen over Nick Schilder

Meer over Kirsten Schilder

Kirsten Schilder spat uit elkaar van geluk: 'Ik moest even slikken'
Kirsten Schilder spat uit elkaar van geluk: ‘Ik moest even slikken’
Kirsten Schilder schakelt hulp in: 'Iemand de gouden tip?'
Kirsten Schilder schakelt hulp in: ‘Iemand de gouden tip?’
Lees alle artikelen over Kirsten Schilder