100%NL Magazine Nick Schilder
Zie ook:
Delen

WHAT!? Nick Schilder zingt in het Roemeens, Fins en Italiaans en fans zijn in shock

Dat Nick een talenknobbel heeft, wisten sommige misschien al wel, maar dit is echt ongelooflijk. Wij zijn echt verbaasd.

Nick Schilder

Nick Schilder kennen we natuurlijk allemaal van het populaire duo Nick & Simon. Nick is al heel wat jaren getrouwd met zijn ware liefde, Kirsten. Deze trouwerij vond plaats met een intieme groep vrienden en familie op het zonnige Ibiza. De plek waar Nick en Kirsten jaarlijks naartoe gaan met het gezin. Met Kirsten kreeg Nick drie kinderen, Nikki, Julian en Jackie. Ook hebben zij nu een aantal maanden een nieuw gezinslid: hondje Doefie!

Talenknobbel

Jaren geleden heeft heel Nederland in de afleveringen van onder andere De Zomer Voorbij kunnen zien dat Nick een talenknobbel heeft. In Italië spreekt hij vloeiend Italiaans en in Spanje vertaalt hij alles makkelijk in het Spaans. Veel mensen zijn jaloers op het feit dat hij alle talen lijkt te spreken.

Deze week was Nick te gast bij radio 100% NL en daar kreeg hij een hele lastige opdracht. Nick kreeg wat liedjes van bekende, Nederlandse zangers te horen en hij moest deze vertalen naar een taal die op zijn briefje stond. Zo zong hij ‘Zij gelooft in mij’ in het Roemeens, ‘Heb je even voor mij’ in het Italiaans en ‘Engelbewaarder’ in het Fins. Wij zijn verbaasd en in shock, want dit is echt ongelooflijk goed. Dit doet niemand hem na. Wij zijn fan en hopen stiekem dat Nick dit vaker gaat doen. Het klinkt in ieder geval heel goed, Nick!

https://www.instagram.com/reel/C3kRyL4Ng-x/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

https://www.instagram.com/reel/C3m2l3OtbIB/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

https://www.instagram.com/reel/C3pZYHcN751/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram 100pnl

Delen

Meer over Nick Schilder

Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: 'Zó gigantisch trots'
Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: ‘Zó gigantisch trots’
LEZEN: Spannende en grote stap voor Nick Schilder
LEZEN: Spannende en grote stap voor Nick Schilder
Lees alle artikelen over Nick Schilder