100%NL Magazine Nick Schilder
Zie ook:
Delen

WOW: Zóveel lijkt Nick Schilder op zijn vader!

Altijd al willen weten waar Nick Schilder toch zijn goede looks vandaan heeft? Wij hebben het antwoord voor jullie: van zijn vader!

Nick Schilder

Nick Schilder kennen we natuurlijk allemaal als zanger van het populaire duo Nick & Simon. Maar niet voor lang meer!

De geruchten deden al langer de ronde, maar vandaag werd het officieel bevestigd: na 17 jaar stoppen Nick & Simon als muzikaal duo. Ondanks dat zij op muzikaal gebied stoppen, blijven zij nog wel samenwerken op bijvoorbeeld tv. ‘dus er komt ook geen vechtscheiding over Kees Tol. Maar is er straks wel meer tijd voor persoonlijke creativiteit en solo-ambities’, schrijven zij. Gelukkig geen definitief afscheid dus.

Vader

Op een foto die Nick deelt op zijn Instagram zien we goed de gelijkenissen. Nick heeft duidelijk de looks van zijn vader!

Maar kijk nog eens goed naar de foto… vinden jullie ook niet dat Nick’s vader iets weg heeft van een hele bekende acteur? Het valt ook de volgers van Nick op. Zo schrijft iemand onder de foto: ‘Dacht even dat je naast martin sheen zat joh!’.

Nick komt uit een heel hecht gezin en heeft nog 2 broers, Sam en Robert Schilder. En je zult het al raden, ook Sam en Robert lijken op hun vader. De broers lijken niet alleen qua uiterlijk op elkaar maar Nick zijn broers zijn ook heel muzikaal! Samen hebben ze een band: Almost Famous. Foto’s van Nick zijn broers zie je hier.

100%NL magazine Nick Schilder

Bron en Beeld: Instagram Nick Schilder

Delen

Meer over Nick Schilder

Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: 'Zó gigantisch trots'
Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: ‘Zó gigantisch trots’
LEZEN: Spannende en grote stap voor Nick Schilder
LEZEN: Spannende en grote stap voor Nick Schilder
Lees alle artikelen over Nick Schilder