ANP 100%NL Magazine Nick en Simon
Zie ook:
Delen

Nick & Simon vanaf morgen weer samen te zien: ‘Ons nieuwe avontuur’

Alle fans opgelet, want vanaf morgen zijn de twee weer als duo te bewonderen op televisie. En dat heel wat weken achter elkaar...

Nick & Simon

Nick & Simon, wie kent ze niet en wie is er niet groot geworden met liedjes als ‘Rosanne’, ‘Pak maar m’n hand’ en ‘Spaanse Duif’? Deze liedjes zullen nooit meer live worden gespeeld door Nick en Simon als duo, want na een carrière van 17 jaar viel begin april officieel het doek voor de twee. Dit vierden zij met zes gigantische afscheidsconcerten in Ahoy. Het was voor zowel Nick en Simon als hun publiek één groot spektakel en heel emotioneel.

Nieuw avontuur

Het was al bekend dat Nick en Simon samen verder zouden gaan met het maken van programma’s en het was ook al bekend met welk programma dat zou zijn: Nick, Simon en Kees: The Beatles – Magical Mystery Tour. Dit maakten zij kortgeleden bekend en volgers kunnen niet wachten. Kees Tol deelt vandaag een geweldige foto met zijn volgers en daaronder schrijft hij: ‘Na Simon&Garfunkel en ABBA start morgen ons nieuwe avontuur! We zijn echt ontzettend trots op dit programma wat geheel in het teken staat van THE BEATLES. Morgen 21:30 uur.’ Wij, alle volgers en vooral alle fans kunnen het nu al niet meer afwachten en dat is logisch. De programma’s die zij samen maken, zijn een feestje om naar te kijken!

Bron: Instagram Kees Tol en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Nick en Simon

Hele bijzondere dag voor Nick en Simon: '18 jaar geleden'
Hele bijzondere dag voor Nick en Simon: ’18 jaar geleden’
ZIEN: Nick & Simon delen heel leuk nieuws
ZIEN: Nick & Simon delen heel leuk nieuws
Lees alle artikelen over Nick en Simon