100%NL Magazine Nicolette Kluijver
Zie ook:
Delen

Nicolette Kluijver: ‘De schrik zit er goed in. Iedereen is oké’

Nicolette Kluijver had een groot schrikmoment, maar gelukkig is het allemaal goed afgelopen en kan iedereen er hard om lachen.

Nicolette Kluijver

Als je denkt aan Expeditie Robinson denk je natuurlijk automatisch aan presentatrice Nicolette Kluijver. De blondine presenteert dit populaire programma al sinds 2014!

Uit haar relatie met plastisch chirurg Joost Staudt heeft Nicolette drie prachtige kinderen: Ana-Sofia, Jesse en Isabella. In februari 2020 werd aangekondigd dat haar huwelijk na acht jaar was gestrand.

Dat een goede gezondheid niet vanzelfsprekend is, dat weet Nicolette Kluijver maar al te goed. De wereld zakte onder haar voeten vandaan toen er longkanker bij haar werd ontdekt. Een zware longoperatie volgde. Gelukkig gaat het alweer lange tijd goed met Nicolette.

Schrikmomentje

Nicolette kwam met de schrik vrij gisteren, want zij vond opeens een schorpioen in haar bh. Op Instagram vertelt zij over dit moment. ‘Nou… Leuk verhaal voor in de kroeg. Er zat een schorpioen in mijn bh…. De schrik zit er goed in.’ Vervolgens vertelt Nicolette dat het voelde alsof zij een wespensteek kreeg, maar dan van een schorpioen. ‘Op een iet wat bijzondere plek. Iedereen is oké… Ook de schorpioen.. Die heeft denk ik de grootste schrik gehad.’ Gelukkig kan Nicolette er hard om lachen. Wij snappen dat je onwijs schrikt als dit je overkomt.

Bron en Beeld: Instagram Nicolette Kluijver

Delen

Meer over Nicolette Kluijver

LEZEN: Nicolette Kluijver openhartig over nieuwe liefde
LEZEN: Nicolette Kluijver openhartig over nieuwe liefde
Dolgelukkige Nicolette Kluijver: 'Zoveel liefde in mijn leven'
Dolgelukkige Nicolette Kluijver: ‘Zoveel liefde in mijn leven’
Lees alle artikelen over Nicolette Kluijver