100%NL Magazine Nicolette Kluijver
Zie ook:
Delen

Nicolette Kluijver deelt video vanuit ziekenhuis: ‘Ik haat het hier…’

Nicolette is voor een paar weken terug in Nederland en daar hoort controle in het ziekenhuis ook bij. Dit gaat nooit wennen en wordt nooit leuk..

Nicolette Kluijver

Als je denkt aan Expeditie Robinson denk je natuurlijk automatisch aan presentatrice Nicolette Kluijver. De blondine presenteert dit populaire programma al sinds 2014!

Uit haar relatie met plastisch chirurg Joost Staudt heeft Nicolette drie prachtige kinderen: Ana-Sofia, Jesse en Isabella. In februari 2020 werd aangekondigd dat haar huwelijk na acht jaar was gestrand.

Dat een goede gezondheid niet vanzelfsprekend is, dat weet Nicolette Kluijver maar al te goed. De wereld zakte onder haar voeten vandaan toen er longkanker bij haar werd ontdekt. Een zware longoperatie volgde en sindsdien blijft het spannend voor Nicolette.

Controle

Nicolette is alweer een hele tijd gezond en zij mankeert momenteel niets, maar zij moet zo nu en dan langs het ziekenhuis voor controle. Ook nu was het weer zover. Nicolette is voor 7 weken terug in Nederland voor werk, dus zij is gelijk na twee dagen op controle geweest in het ziekenhuis. ‘Ik haat het hier… Toch weer overleefd (alles is goed)’, schrijft zij onder de video, waarin zij beelden in het ziekenhuis laat zien. Wat moet dat steeds weer opnieuw spannend zijn voor Nicolette. Gelukkig heeft zij vandaag weer goed nieuws gekregen. Powervrouw!!

Bron en Beeld: Instagram Nicolette Kluijver

Delen

Meer over Nicolette Kluijver

Dolgelukkige Nicolette Kluijver: 'Zoveel liefde in mijn leven'
Dolgelukkige Nicolette Kluijver: ‘Zoveel liefde in mijn leven’
Stralende Nicolette Kluijver deelt geweldig nieuws
Stralende Nicolette Kluijver deelt geweldig nieuws
Lees alle artikelen over Nicolette Kluijver