100%NL Magazine Nienke Plas
Zie ook:
Delen

Nienke Plas bedankt iedereen voor de steun na zware operatie van haar dochter

Op Instagram bedankt Nienke Plas haar volgers voor de steun na de zware operatie van haar dochtertje Harley.

Nienke Plas

Zangeres, presentatrice, YouTube-ster maar bovendien vooral heel erg grappig: Nienke Plas! Iedere week neemt Nienke haar volgers mee in haar dagelijks leven door middel van een vlog. En wie de vlogs van Nienke regelmatig bekijkt weet het al: het is iedere keer weer smullen.

Nienke is al jaren samen met haar grote liefde Resley Stjeward. Hij is niet alleen haar man, maar daarnaast ook haar manager. Samen zijn Nienke en Resley de trotse ouders van drie schatten van kinderen: Frenky-Dean, Novi-Jaxx en Harley. Hoewel Nienke en Resley een tijd geleden besloten om de kinderen onherkenbaar in beeld te brengen, laten ze nu sinds een aantal weken tóch weer wel de gezichten van de kinderen zien. En daar zijn wij heel blij mee, want wat zijn het een schatten!

Dochter Harley

Nienke’s jongste kind, dochter Harley, heeft een moeilijke start gehad. Toen Harley nog maar een paar maanden oud was kregen Nienke en Resley de schrik van hun leven toen bleek dat Harley een hartafwijking heeft. Harley werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, ze onderging een hartoperatie en moest lang herstellen. Onlangs werd bekend dat Harley opnieuw geopereerd moest worden…

Bedankt voor de steun

Die operatie heeft Harley inmiddels achter de rug, en maar weer blijkt het een klein krachtpatsertje te zijn. ‘De operatie zit erop. Ruim 5 uur later kregen we het belletje van de chirurg. Alles is goed gegaan, Godzijdank’, schreef Nienke vorige week in een heel liefdevol bericht. Nu, weer een paar dagen verder, kan Harley gelukkig alweer lachen en lijkt alles goed te gaan!

‘Kiekeboo! Im all goodie. Thanks iedereen voor de liefde van dichtbij en van ver de ‘good vibes’s, gebedjes en alle kaarsjes die zijn gebrand om haar bij te staan. Haar kleine voetjes maken grote stappen. Dankbaar!’

De volgers van Nienke zijn heel blij om Harley zo blij en gelukkig te zien. Ze reageren allemaal met hartjes onder de foto.

 

Delen

Meer over Nienke Plas

AAWH: Smelt weg bij de állerliefste foto's van Nienke Plas' kinderen
AAWH: Smelt weg bij de állerliefste foto’s van Nienke Plas’ kinderen
Binnenkijken in de pas verbouwde villa van Nienke Plas!
Binnenkijken in de pas verbouwde villa van Nienke Plas!
Lees alle artikelen over Nienke Plas