100%NL Magazine Nienke Plas
Zie ook:
Delen

Nienke Plas geeft update na operatie dochter: ‘Zoveel om dankbaar voor te zijn’

Het was een spannende dag voor het hele gezin, maar gelukkig is alles goed gegaan. Nienke geeft nu een update...

Nienke Plas

Zangeres, presentatrice, YouTube-ster maar bovendien vooral heel erg grappig: Nienke Plas! Iedere week neemt Nienke haar volgers mee in haar dagelijks leven door middel van een vlog. En wie de vlogs van Nienke regelmatig bekijkt weet het al: het is iedere keer weer smullen.

Dochter Harley

Samen met haar man Resley heeft Nienke drie kinderen: Frenky-Dean, Novi-Jaxx en Harley. Haar jongste kind, dochter Harley, heeft een moeilijke start gehad. Toen Harley nog maar een paar maanden oud was kregen Nienke en Resley de schrik van hun leven toen bleek dat Harley een hartafwijking heeft. Harley werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, ze onderging een hartoperatie en moest lang herstellen. Onlangs werd bekend dat Harley opnieuw geopereerd moest worden…

Dankbaar

De dochter van Nienke en Resley werd gisteren voor de tweede keer geopereerd aan haar hartje. Het was een hele spannende, zenuwslopende dag voor het hele gezin, maar de operatie is goed gegaan. Nienke deelt dit mooie nieuws zojuist met haar volgers.

‘De operatie zit erop. Ruim 5 uur later kregen we het belletje van de chirurg. Alles is goed gegaan, Godzijdank. Of het Universum, of gewoon de artsen, de energie van familieleden aan de andere kant, de ontelbaar kaarsjes die dierbaren hebben aangestoken. En Harley haar eigen sterke wilskracht niet te vergeten. Zoveel om dankbaar voor te zijn. Haar hartje heeft een nieuw lappie erbij gekregen. Van het hartzakje van een rund, dus ze is nu kwart kalf. Het staat haar goed want de kwaliteit van haar hart is gestegen. En voor nu aansterken en bijkomen. Bedankt voor iedereen die een momentje heeft genomen om een berichtje te sturen of aan haar te denken. Het heeft geholpen’, schrijft zij opgelucht. Wat een mooi nieuws is dit. Hopen dat Harley snel aansterkt en dat zij maar weer snel met haar broers kan spelen.

Bron en Beeld: Instagram Nienke Plas

Delen

Meer over Nienke Plas

SMELT: Nienke plas' kinderen in kostuum is het állerschattigste wat jij vandaag gaat zien!
SMELT: Nienke plas’ kinderen in kostuum is het állerschattigste wat jij vandaag gaat zien!
CUTE: Smelt weg bij de állerliefste foto's van Nienke Plas' kinderen
CUTE: Smelt weg bij de állerliefste foto’s van Nienke Plas’ kinderen
Lees alle artikelen over Nienke Plas