100%NL Magazine Maxime Meiland
Zie ook:
Delen

FOTO: Nieuwe look Maxime Meiland maakt de tongen flink los

Onder een prachtige foto met haar man Leroy ontvangt Maxime niet alleen maar leuke reacties. Veel mensen moeten nog wennen aan haar nieuwe kapsel.

Maxime Meiland

Maxime Meiland was nog maar een klein meisje toen ze voor het eerst op de Nederlandse tv verscheen. In 2006 besloten Martien en Erica Meiland mee te doen aan het programma ‘Ik Vertrek’. Het gezin met Martien, Erica -en de toen nog kleine- Montana en Maxime vertrokken toen ook naar Frankrijk. In de jaren daarna is het gezin nog meerdere keren verhuisd en daardoor zijn zij bijna wekelijks te zien op tv.

Maxime kreeg uit een eerdere relatie een dochter, Claire. Samen met haar man en grote liefde, Leroy kreeg zij nog een dochter, Vivé. Samen vormen zij een prachtig gezin.

Commentaar

Op Instagram deelde Maxime dit weekend een prachtige selfie met Leroy. De twee genoten zo te zien van een heerlijke strandwandeling. Maxime’s haar valt bij veel mensen gelijk op, want het is gekruld en niet meer zo blond als voorheen.

Veel mensen moeten nog wennen aan het kapsel van Maxime. ‘Mooi koppel, alleen dat haar is niet jouw ding, is te donker voor je gezicht’ en ‘Wat is je haar donker’, zijn wat reacties. Gelukkig zijn er ook veel mensen die het heel mooi vinden. ‘Mooi stel! Leuk je krullen in een staartje, staat je goed’ en ‘Wat leuk je haar Maxime!’, reageren zij. Wij vinden je prachtig, Maxime!

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland

Delen

Meer over Maxime Meiland

PRACHTIG: Maxime Meiland overspoeld met reacties na delen van selfie met dochter
PRACHTIG: Maxime Meiland overspoeld met reacties na delen van selfie met dochter
Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Lees alle artikelen over Maxime Meiland