100%NL Magazine Debbie Paul
Zie ook:
Delen

Volgers reageren massaal op nieuwe look van Paul!

Het was even twee keer kijken toen we Paul van B&B Vol Liefde voorbij zagen komen met een compleet nieuwe look!

B&B Vol Liefde

Voor Debbie en Paul eindigde B&B Vol Liefde als een sprookje. Paul vroeg Debbie verkering en ze zei ja. Als een verliefd stel maakten ze nog een liefdevolle wandeling en praatten ze over hun prille relatie. En toen… begon het grote wachten. Alle kijkers waren nu natuurlijk superbenieuwd hoe het ná de opnames ging. De grote vraag van iedereen: Zijn ze nog steeds samen?

Alle fans van B&B Vol Liefde gingen helemaal uit hun dak na het zien van de reünie want toen werd het duidelijk: Paul en Debbie zijn nog altijd samen en gelukkiger dan ooit!

Nieuwe look

Dat Debbie en Paul genieten van hun tijd samen, blijkt uit de foto’s die zij delen. Eerder deze week deed het stel samen kerstinkopen in Girona. Op Instagram plaatst Paul een romantische selfie. ‘Ik lijk de kerstman wel. In elk geval gingen we kerstinkopen doen in Girona; wat een feest’, schrijft hij bij deze te leuke foto.

Volgers reageren massaal op de nieuwe look van Paul. ‘Met..of zonder baard! jullie blijven superleuk’, ‘Jullie zien er allebei heerlijk uit!!’ en ‘Wat leuk!!! Geniet er van samen’, is een greep uit de reacties. Wij zijn het er volkomen mee eens, want dit stralende stel is zo leuk!

https://www.instagram.com/p/C0M2ZCYtni9/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Paul Visser

Delen