100%NL Magazine Nikkie Plessen
Zie ook:
Delen

Nikkie Plessen verblijdt volgers met prachtige gezinsfoto’s op vakantie

Net als heel veel andere mensen, is ook Nikkie Plessen aan het genieten van een heerlijke vakantie in de zon. Zij deelt de leukste foto's met haar volgers.

Nikkie Plessen

Van een jonge actrice tot aan een zeer succesvol zakenvrouw: Nikkie Plessen heeft het allemaal. Toen zij in 2011 besloot om haar eigen kledinglijn NIKKIE te lanceren had ze nooit kunnen dromen wat voor imperium ze in de loop der jaren zou opbouwen. Volgens Quote heeft Nikkie op dit moment een persoonlijk vermogen van maar liefst €28 miljoen euro. WOW!

Vakantiefoto’s

Het is zomervakantie en daarom zijn heel veel mensen aan het genieten van een welverdiende vakantie in het buitenland. Zo ook Nikkie Plessen. Zij geniet samen met haar gezin van zon, zee, strand en lekker eten en van de foto’s die zij deelt, worden wij stiekem een beetje jaloers. Wat ziet het er heerlijk uit zeg. De eerste foto is een uniek kiekje, want Nikkie’s man Ruben staat bijna nooit op foto’s. Waar volgers zich ook over verbazen, is over hoe groot Jolie alweer is. Deze knappe meid is onlangs 13 jaar oud geworden. Wat heeft Nikkie toch een prachtig gezin en een schattig hondje.

https://www.instagram.com/p/CvkkAuTLsxJ/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Nikkie Plessen

Delen

Meer over Nikkie Plessen

Nikkie Plessen ontvangt veel kritiek onder video: 'Echt ordinair'
Nikkie Plessen ontvangt veel kritiek onder video: ‘Echt ordinair’
HILARISCH: Nikkie Plessen en dochter spreken irritaties uit aan elkaar
HILARISCH: Nikkie Plessen en dochter spreken irritaties uit aan elkaar
Lees alle artikelen over Nikkie Plessen