Ferry en Noëlle Somogyi
Zie ook:
Delen

Noëlle Somogyi deelt heftig verhaal over gezin: ‘Dit heeft ons allemaal getekend’

De tweeling van Noëlle en Ferri is inmiddels kerngezond, maar toen zij net geboren waren, ging het niet goed met Imre en Lux. Zij vertelt nu over deze heftige periode.

Ferri en Noëlle Somogyi

Als je het ons vraagt zijn zij het perfecte koppel: Ferri en Noëlle Somogyi. Samen wonen ze in een prachtig huis in Laren samen met hun drie kinderen: dochter Véda en de tweeling Imre en Lux. Gelukkig voor ons deelt Noëlle regelmatig de leukste kiekjes van het gezinsgeluk zodat wij ook een beetje mee kunnen genieten!

Heftige periode

Imre en Lux zijn inmiddels kerngezonde peuters, maar zo’n 7 weken na de geboorte ging het niet goed met de tweeling. Noëlle vertelt in een openhartige post over deze heftige periode, waarin zowel Imre als Lux een lange periode in het ziekenhuis verbleven. ‘Iets langer dan 2 jaar geleden werden onze jongens beiden opgenomen met het RS-virus. Ze waren toen 7 weken oud en we kwamen als gezin net een beetje op gang thuis nadat ze als premature tweeling uit het ziekenhuis kwamen. Helaas ging het dus snel mis en kregen ze beiden een eigen kamertje op de kinderafdeling ipv de neonatologie. De sonde ging er bij de beide jongens weer in en het was afwachten wat het virus zou doen. Lux was flink ziek, maar bleef stabiel. Imre zag ik elke keer dat ik bij hem was meer wegglijden’, vertelt Noëlle.

Vechten voor zijn leven

Na een aantal dagen stond ik bij Lux aan zijn bedje en kwam de kinderarts binnen. Ze zei; ik wil dat je je man belt om zo snel mogelijk hier naartoe te komen. Het gaat niet goed met Imre en we plaatsen hem over naar een academisch ziekenhuis. Ferri is gelijk van werk naar ons toe gekomen terwijl we aan het wachten waren op de ambulance van het WKZ.’

‘Imre werd in een soort van baby space shuttel gelegd (cool verhaal voor later) om hem te vervoeren en de kinderarts reed met hem mee. Terwijl ik de auto instapte zag ik hem over de snelweg met sirenes aan langskomen. Je kleine baby.. Dat zal ik nooit meer vergeten. Imre heeft toen wij er niet bij waren 10 minuten naar adem gevochten waardoor ze hem in slaap gebracht hebben. Een paar weken lang heb ik zijn oogjes niet open gezien en ik herkende hem ook niet meer doordat hij zoveel vocht vasthield. Zoveel slangen, infusen, belletjes, monitors, Rhinovirus erbij, longontsteking erbij, bloedtransfusie, zoveel medicijnen.. Ik heb geen idee hoe we de tijd zijn doorgekomen. Véda thuis, Lux en Imre beiden in een ander ziekenhuis. Dit heeft ons allemaal getekend en in deze tijd van het jaar komt het weer meer naar boven. Maar wat ben ik ontzettend blij en trots op mijn nu 3 gezonde kinderen. Daarom ook een foto van hun alle 3 om me heen, mijn rijkste bezit ooit.’ Wat een ontzettend heftig bericht is dit. Dit moet een hele emotionele en zware tijd zijn geweest voor het gezin. Wij zijn heel blij dat Ferri en Noëlle nu volop van hun drie lieve kinderen kunnen genieten. Het is het stel zo gegund.

https://www.instagram.com/p/CuozISVImcJ/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Noëlle Somogyi

Delen

Meer over Ferri Somogyi

Noëlle Somogyi (32) openlijk over leeftijdsverschil met Ferri (50)
Noëlle Somogyi (32) openlijk over leeftijdsverschil met Ferri (50)
Wegsmelten bij de práchtige gezinsfoto's van Noëlle en Ferri Somogyi
Wegsmelten bij de práchtige gezinsfoto’s van Noëlle en Ferri Somogyi
Lees alle artikelen over Ferri Somogyi