100pmagazine_rachelhazes
Zie ook:
Delen

Noodkreet Rachel Hazes: ‘Waar zijn mijn vrienden als ik ze nodig heb?’

Een wanhopige Rachel Hazes deelt op Instagram een noodkreet: 'Waar zijn mijn vrienden als ik ze nodig heb?'

Rachel Hazes

Rachel Hazes, wie kent haar niet. Er gaat geen week aan ons voorbij dat we Rachel of een van haar familieleden voorbij zien komen in de media. En dat is niet voor niets, want de Hazes-familie is wellicht de meest besproken familie van Nederland.

Ruzie

Uit haar huwelijk met volkszanger André Hazes senior kreeg Rachel twee kinderen: Roxeanne en André. Hoewel Rachel het heel graag liever anders had gezien, heeft de moeder op dit moment helaas geen contact met haar kinderen. De ruzie met haar dochter is zelfs zo hoog opgelopen dat er een rechtszaak tussen de twee loopt.

Hoewel Rachel een lange tijd wel contact onderhield met haar zoon André is dat op dit moment niet meer het geval. Tijdens een interview met Eva Jinek vertelde André over zijn band met zijn moeder. Zo vertelde hij dat hij op dit moment geen contact heeft met Rachel. ‘Maar ik vind haar ook heel zielig. Ze kan er niet zoveel aan doen. En sommige dingen worden haar aangedaan. Ik vind het sneu. Ik vind ons gezin een beetje sneu. Hoe ons leven eigenlijk is gelopen, met elkaar. Het is verdrietig’, vertelde hij.

Noodkreet

Vandaag deelt Rachel Hazes op Instagram een noodkreet waarin ze om de hulp van haar vrienden smeekt. In haar gordijn zit een GIGANTISCHE grote zwarte spin! IEUWL!

Zo te zien is Rachel ook geen fan van het insect en dus schrijft ze in hoofdletters bij de foto: ‘EN NU?? WAAR ZIJN MIJN VRIENDEN ALS IK ZE ECHT NODIG HEB!’. Wij zijn benieuwd hoe Rachel deze penibele situatie heeft opgelost.

Bron en Beeld: Instagram Rachel Hazes

Delen

Meer over Rachel Hazes

Zo reageerde Rachel Hazes op de verzoening tussen Roxeanne en André
Zo reageerde Rachel Hazes op de verzoening tussen Roxeanne en André
Rachel Hazes zit vol zelfspot: 'Kroket in een doodskistje'
Rachel Hazes zit vol zelfspot: ‘Kroket in een doodskistje’
Lees alle artikelen over Rachel Hazes