100%NL Magazine Tabitha
Delen

OEHLALA: Tabitha laat hoofden draaien in bikini en doorschijnende broek!

Tabitha laat alle hoofden draaien in het mooie Curaçao. Wat een prachtige vrouw!

Tabitha

Ze is de mest gestreamde vrouwelijke artiest op Spotify: zangeres Tabitha. De zangeres timmert hard aan de weg en heeft in de loop der jaren een grote schare fans opgebouwd.

Kinderen

Samen met Mauron Vlaar heeft Tabitha twee kinderen: dochters Imaya en Aliya. Mauron en Tabitha zijn al een paar jaar samen en waren zelfs ook verloofd! Of het stel nu nog steeds verloofd is, of zelfs nog bij elkaar is…dat is onbekend. Nadat verschillende juicekanalen naar buiten brachten dat Mauron niet trouw is gebleven aan Tabitha verwijderde Tabitha alle foto’s samen met Mauron van haar social media. Ook vroeg ze aan haar volgers om rust. In een emotionele oproep schreef Tabitha onder andere: ‘Ik wil een ieder met een hart vragen ons de rust te gunnen.’

Outfit

She is back! Op Instagram post Tabitha een foto van zichzelf in een outfit die weinig aan de verbeelding overlaat. De zangeres ziet er altijd uit om door een ringetje te halen en is niet bang om iets van zichzelf te laten zien. Ook nu straalt ze in haar groene bikini en doorschijnende flair broek. Wij vinden dat ze er fantastisch uit ziet in het mooie Curaçao! Je ziet de foto hieronder.

 

 

 

Bron en Beeld: Instagram Tabithamusik

Delen

Meer over Tabitha

Tabitha laat liefde vereeuwigen met opvallende nektattoo
Tabitha laat liefde vereeuwigen met opvallende nektattoo
ZIEN: Tabitha reageert op geruchten over vreemdgaan verloofde
ZIEN: Tabitha reageert op geruchten over vreemdgaan verloofde
Lees alle artikelen over Tabitha