100pmagazine_tabitha
Zie ook:
Delen

ZIEN: Tabitha reageert op geruchten over vreemdgaan verloofde

Tabitha is nog maar net bevallen van een tweede kindje, maar hier heeft zij helaas niet in alle rust van kunnen genieten.

Tabitha

In 2019 was Tabitha de meest gestreamde vrolijke artiest op Spotify van heel Nederland. En dat kan ook niet anders, want de zangeres heeft talloze hits op haar naam staan zoals ‘Hij is van Mij’, Niemandsland’ en ‘Hallo met Mij’. Veel mensen zullen Tabitha kennen door haar deelname aan Beste Zangers.

Rust

Tabitha is nog maar kortgeleden bevallen van een tweede kindje, maar de rust die zij hierna nodig had, heeft zij helaas niet gekregen. De zangeres is al jaren samen met haar verloofde Mauron, maar juicekanalen brachten kort na haar bevalling het nieuws in de wereld dat hij tijdens haar zwangerschap vreemd is gegaan. Vanuit Tabitha’s kant is hier nog niet op gereageerd, maar zij heeft ongelooflijk veel berichtjes ontvangen en dat is niet wat zij wil. Nu plaatst de zangeres een statement op Instagram. ‘Lieve mensen, ik heb geprobeerd nergens op de reageren maar ook dat stopt de berichtgeving niet. Zoals jullie weten hebben wij net een kindje gekregen en ben ik nog aan het herstellen. Ik wil een ieder met een hart vragen ons de rust te gunnen’, schrijft zij. Hopelijk vindt Tabitha haar verdiende rust en komt zij hier sterker uit.

https://www.instagram.com/p/Cl1_ohBoyPj/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Tabitha.

Delen

Meer over Tabitha

OEHLALA: Tabitha laat hoofden draaien in bikini en doorschijnende broek!
OEHLALA: Tabitha laat hoofden draaien in bikini en doorschijnende broek!
Tabitha laat liefde vereeuwigen met opvallende nektattoo
Tabitha laat liefde vereeuwigen met opvallende nektattoo
Lees alle artikelen over Tabitha