100%NL Magazine Tabitha
Zie ook:
Delen

Tabitha laat liefde vereeuwigen met opvallende nektattoo

Tabitha heeft de liefde voor haar kinderen laten vereeuwigen met een nektattoo.

Tabitha

Ze is de mest gestreamde vrouwelijke artiest op Spotify: zangeres Tabitha. De zangeres timmert hard aan de weg en heeft in de loop der jaren een grote schare fans opgebouwd.

Kinderen

Samen met Mauron Vlaar heeft Tabitha twee kinderen: dochters Imaya en Aliya. Mauron en Tabitha zijn al een paar jaar samen en waren zelfs ook verloofd! Of het stel nu nog steeds verloofd is, of zelfs nog bij elkaar is…dat is onbekend.

Nadat verschillende juicekanalen naar buiten brachten dat Mauron niet trouw is gebleven aan Tabitha verwijderde Tabitha alle foto’s samen met Mauron van haar social media. Ook vroeg ze aan haar volgers om rust. In een emotionele oproep schreef Tabitha onder andere: ‘Ik wil een ieder met een hart vragen ons de rust te gunnen.’

Nektattoo

Of Mauron en Tabitha op dit moment nog samen zijn is dus niet bekend. We kennen Tabitha allemaal als een hele sterke vrouw en weten dan ook zeker dat ze hier sterker uit zal komen.

Op Instagram deelt Tabitha een prachtige foto van zichzelf, waarop een nieuwe nektattoo goed te zien is. Één van Tabitha’s volgers vraagt zich af: ‘Wat staat er in je nek?’. ‘Er staat Aliya en Imaya in het Arabisch’, laat een andere volger weten.

‘She’s a warrior’

Tabitha is een echte oermoeder en heeft de namen van haar twee allergrootste liefdes laten vereeuwigen met een nektattoo. Wij vinden het prachtig!

Bron en Beeld: Instagram Tabitha

Delen

Meer over Tabitha

OEHLALA: Tabitha laat hoofden draaien in bikini en doorschijnende broek!
OEHLALA: Tabitha laat hoofden draaien in bikini en doorschijnende broek!
ZIEN: Tabitha reageert op geruchten over vreemdgaan verloofde
ZIEN: Tabitha reageert op geruchten over vreemdgaan verloofde
Lees alle artikelen over Tabitha