100%NL Magazine Chantal Janzen
Delen

OEI: Chantal wilde zoon Bobby verrassen maar maakte grote fout

Chantal laat haar volgers dagelijks lachen met uitspraken van Bobby. Ook nu wilde zij Bobby verrassen met een leuk cadeautje maar dat verliep iets anders..

Chantal Janzen

Het lijkt wel of Chantal Janzen áltijd aan het werk is. Op tv, op het podium, haar eigen magazine, webshop en ook nog op social media. We zien Chantal overal. En dat is maar goed ook, want ze bezorgt ons regelmatig een glimlach op het gezicht.

Op haar social media deelt Chantal niet alleen haar werkavonturen, maar geeft ze ons ook een uniek kijkje in haar gezinsleven. Samen met haar man Marco heeft Chantal een groot, samengesteld gezinMarco heeft uit een eerdere relatie drie kinderen en samen met Chantal heeft hij twee zoons: James en Bobby.

Grote fout

Chantal deelt dagelijks grappige uitspraken van Bobby in haar Instagramstory en ook plaatst zij regelmatig foto’s van haar zoontje in de gekste outfits. Wij en al haar volgers kunnen hier heel hard om lachen. Dit keer deelt zij een grote fout die ze heeft gemaakt… Zo wilde zij Bobby verrassen met een leuk cadeautje, maar dit verliep toch iets anders. Daarover schrijft ze: “Supergoed idee: Een Rubik kubus voor 5+ kopen. Na 20 seconden vloog die kubus door de lucht en had ik über gefrustreerde jankende kleuter hier zitten. ”

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen

Delen

Meer over Chantal Janzen

SMELT: Bobby straalt in zijn opvallende tennisoutfit
SMELT: Bobby straalt in zijn opvallende tennisoutfit
Chantal Janzen shockeert volgers met donkerbruin haar: 'Tijd voor iets nieuws'
Chantal Janzen shockeert volgers met donkerbruin haar: ‘Tijd voor iets nieuws’
Lees alle artikelen over Chantal Janzen