100%NL magazine Frans Bauer
Zie ook:
Delen

OEPS: Personal trainer Frans Bauer doet per ongeluk grote onthulling

Frans pakt de draad weer op en hij hoopt nog wat kilo's kwijt te raken. Zijn personal trainer doet er een bijzondere onthulling over...

Frans Bauer

“Als sterren aan de hemel staan,” dan denk je natuurlijk meteen aan niemand minder dan onze eigen Frans Bauer! Met zijn aanstekelijke lach, hartverwarmende persoonlijkheid en onvergetelijke hits heeft Frans een speciale plek in de harten van vele Nederlanders veroverd.

Samen met zijn grote liefde Mariska is Frans de trotse ouder van vier prachtige jongens: Jan, Frans jr., Christiaan en Lucas. Het gezin is hartstikke hecht en brengt dan ook veel tijd door samen.

Grote onthulling

Frans is vorig jaar ruim 30 kilo afgevallen, maar hij is er nog niet. De zanger hoopt de aankomende maanden nog zo’n 15 kilo te verliezen. ‘De strijd is weer begonnen. Frans zit op de hometrainer’, zei hij op Instagram. Om zijn doel te behalen, heeft hij ook een personal trainer in de armen genomen.

Aan Shownieuws vertelt Frans’ personal trainer over zijn traject. ‘Deze week zijn we begonnen. Hij heeft maandag, woensdag en zaterdag al gesport. Dus volle bak. Drie keer per week gaan we sporten. Hij zei: in oktober moet ik in Ahoy staan. Dan wil hij fit zijn.’ Terug in de studio van Shownieuws merkt presentatrice Tooske Ragas iets op, want zij denkt dat de personal trainer van Frans iets heeft gezegd wat zij eigenlijk nog niet mocht verklappen. ‘Ze zegt gewoon dat hij in Ahoy staan in oktober, toch? Wij hebben in beide agenda’s gekeken en daar staat officieel nog niks in… Het zou een sensatie zijn als hij daar weer naar jaren terugkeert. Daar zullen heel veel fans blij mee zijn’, zegt Tooske. Dit zou natuurlijk geweldig zijn voor zowel Frans als zijn fans.

Bron en Beeld: Shownieuws

Delen

Meer over Frans Bauer

ZIEN: Zoon Jan Bauer viert de liefde in Parijs!
ZIEN: Zoon Jan Bauer viert de liefde in Parijs!
Onrustige Frans Bauer: 'Heel erg spannend na weken zwoegen...'
Onrustige Frans Bauer: ‘Heel erg spannend na weken zwoegen…’
Lees alle artikelen over Frans Bauer