OG3NE-zangeres Lisa verrast zussen op wintersport en hun reactie is onbetaalbaar

OG3NE-zangeres Lisa verrast zussen op wintersport en hun reactie is onbetaalbaar

Terwijl Amy en Shelley even een pauze van het skiën namen, verraste Lisa hun met haar komst en hun reactie is echt ge-wel-dig!

OG3NE

OG3NE is een meidengroep bestaande uit drie zussen: Lisa, Amy en Shelley Vol. Samen zingen de zussen de sterren van de hemel!

De zusjes werden bekend in 2007, toen ze het Junior Eurovisiesongfestival wisten te winnen. Daarna bleef het een lange tijd stil rondom OG3NE, maar in 2014 maakten de zusjes een gigantische comeback door mee te doen aan The Voice of Holland! Daarna is hun carrière in een stijgende lijn omhoog gegaan. Wow, wat hebben deze meiden al veel bereikt samen!

Verrassing op wintersport

De tweeling Amy en Shelley genoot samen met hun partners al even van de kou, gezelligheid en witte pistes in Oostenrijk. De zussen zijn natuurlijk niet compleet zonder Lisa en daar had zij een leuk plan op. Als verrassing is Lisa ook naar Oostenrijk gekomen. De reactie van zowel Amy als Shelley is op beeld vastgelegd en dat is een geweldige herinnering voor altijd, want de reactie van zowel Amy als Shelley is onbetaalbaar. ‘wanneer je zussen jou echt niet hadden verwacht op hun wintersport-vakantie. hahahah’, schrijft Lisa. ‘BEST SURPRISEEE!! Nooit gedacht dat ik zulke grote ogen kon hebben’, schrijft Shelley onder de video, waarbij zij in shock lijkt te zijn. Amy heeft op de video niets door, maar weet daarna niet wat haar overkomt, als zij haar zus ziet staan. Wat een geweldige verrassing is dit, Lisa. Een wintersport met z’n allen is natuurlijk nóg leuker!

Bron en Beeld: Instagram Lisa Vol van OG3NE.