100%NL Magazine Frans Mariska Bauer
Zie ook:
Delen

Onrustige Frans Bauer: ‘Heel erg spannend na weken zwoegen…’

Frans Bauer deelt onrustige momenten op zijn Instagram: is hij afgevallen of toch aangekomen?

Frans Bauer

Wanneer je denkt aan het liedje ‘Heb je even voor mij’ en ‘Als Sterren aan de Hemel staan’ denk je ongetwijfeld aan Frans Bauer. De geliefde Nederlandse zanger, bekend om zijn lach en grappige gewoontes, heeft met zijn memorabele liedjes een onuitwisbare indruk achter gelaten.

Maar Frans zijn privéleven is net zo hartverwarmend als zijn muziek. Hij deelt al jaren lief en leed met zijn echtgenote Mariska. Samen vormen ze het trotse ouderpaar van vier zonen: Christiaan, Frans jr., Lucas en Jan. De fans van Frans smullen dan ook iedere keer wanneer Mariska of Frans een nieuwe gezinsfoto delen.

Afvalrace

Alweer een paar maanden geleden ging bij Frans het roer om. Hij was dagelijks in de sportschool te vinden en volgde een streng voedingsschema. Frans viel in een korte tijd meer dan 30 kilo af en nog steeds is hij hartstikke goed bezig. Onlangs blies Frans 50 kaarsjes uit en volgens de zanger zelf gaat hij er steeds beter uitzien. Op Instagram plaatste hij deze week een foto met ontbloot bovenlijf. ‘Ben al bijna twee weken 50 en ga er steeds beter uitzien! Eindelijk!!’, schrijft hij er sarcastisch bij.

Onrustige Frans

Vandaag stond er weer een meting bij zijn coach Jolien op de planning. ‘Ik had een weegmoment vanochtend! En dat was heel erg spannend na weken zwoegen’, aldus Frans op zijn Instagram.

Bij het bericht deelt Frans een video waarop zichtbaar te zien is dat hij zenuwachtig is! Gelukkig voor Frans kwam aan die zenuwen snel een einde én een goed einde ook nog eens. Een apetrotse Frans laat weten inmiddels weer 9 kilo kwijt te zijn. ‘Dat zijn 9 pakken suiker!’, aldus een tevreden Frans. Ga zo door Frans, lekker bezig!

Bron en Beeld: Instagram Frans Bauer

Delen

Meer over Frans Bauer

ZIEN: Piepjonge Frans en Mariska Bauer aan het begin van hun relatie!
ZIEN: Piepjonge Frans en Mariska Bauer aan het begin van hun relatie!
Emotionele Frans Bauer: 'Als zij er niet meer is, zou ik dat echt verschrikkelijk vinden'
Emotionele Frans Bauer: ‘Als zij er niet meer is, zou ik dat echt verschrikkelijk vinden’
Lees alle artikelen over Frans Bauer