100%NL magazine Frans Bauer
Zie ook:
Delen

WHAT!? Frans Bauer poseert en showt gigantische sixpack

Frans is al heel wat maanden aan het sporten en dat werpt zijn vruchten af. De zanger deelt nu een hilarische foto op Instagram.

Frans Bauer

“Als sterren aan de hemel staan,” dan denk je natuurlijk meteen aan niemand minder dan onze eigen Frans Bauer! Met zijn aanstekelijke lach, hartverwarmende persoonlijkheid en onvergetelijke hits heeft Frans een speciale plek in de harten van vele Nederlanders veroverd.

Frans is al jaren getrouwd met zijn grote liefde, Mariska. Samen kregen zij vier zoons: Christiaan, Frans jr, Lucas en Jan.

Afvalrace

Een paar maanden geleden ging bij Frans het roer om. Hij was dagelijks in de sportschool te vinden en volgde een streng voedingsschema. Frans viel in een korte tijd meer dan 30 kilo af en nog steeds is hij hartstikke goed bezig. Onlangs blies Frans 50 kaarsjes uit en volgens de zanger zelf gaat hij er steeds beter uitzien. Op Instagram plaatste hij deze week een foto met ontbloot bovenlijf. ‘Ben al bijna twee weken 50 en ga er steeds beter uitzien! Eindelijk!!’, schrijft hij er sarcastisch bij. Volgers weten gelijk dat Frans’ hoofd op dit afgetrainde lichaam is geplakt. ‘Gewoon blijven dromen Frans, doen we allemaal’ en ‘Fantastisch’, zijn wat reacties. Geweldige foto!

Bron en Beeld: Instagram Frans Bauer

Delen

Meer over Frans Bauer

ZIEN: Zoon Jan Bauer viert de liefde in Parijs!
ZIEN: Zoon Jan Bauer viert de liefde in Parijs!
Onrustige Frans Bauer: 'Heel erg spannend na weken zwoegen...'
Onrustige Frans Bauer: ‘Heel erg spannend na weken zwoegen…’
Lees alle artikelen over Frans Bauer