100%NL Magazine Marieke Elsinga
Zie ook:
Delen

Ophef rond Marieke Elsinga na ongepaste opmerking

Nadat Marieke Elsinga tijdens de ochtendshow van haar radioprogramma een ongepaste opmerking maakte over de overleden rapper Def Rhymz is ze in opspraak geraakt.

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga werd bekend bij het grote publiek als side-kick van Mattie & Wietze bij Q-music. In 2018 begon ze samen met Mattie Valk haar eigen radioprogramma: Mattie & Marieke. Inmiddels horen we Marieke niet alleen meer op de radio, maar zien we haar ook heel veel op televisie. Zo deed ze jaren geleden mee aan Expeditie Robinson en was ze een vast jurylid tijdens I Can See Your Voice. Één ding is zeker: Marieke doet altijd alles vol overgave en dat is geweldig om te zien.

Groeiende babybuik

Een paar dagen geleden deelde Marieke nog een heel zomers kiekje van haar groeiende babybuik tussen de bloeiende bloesenbomen. Speciaal voor de gelegenheid stond Marieke te poseren in een matching outfit. De fans van Marieke waren allemaal razend enthousiast over de vrolijke kiekjes. Benieuwd naar de foto’s? Die zie je hier!

Ophef

Vandaag is het een ander verhaal wat de klok slaat. Marieke wordt in plaats van overladen met complimentjes, bekritiseert om een uitspraak. Tijdens een gesprek in de ochtendshow werd het recente overlijden van rapper Def Rhymz uitvoerig gesproken. Marieke vroeg zich hardop af of het nummer ‘Schudden’ van de rapper ook zou worden gedraaid, met de tekst ‘zak, zak, zak’ tijdens het zakken van de kist. Deze opmerking is echter bij een groot deel van de luisteraars in het verkeerde keelgat geschoten.

Onder de laatste Instagram-post van Marieke regent het haatreacties na deze opmerking. Één volger van Marieke schrijft: ‘Beetje respect vandaag was gepast geweest. Ongepaste uitspraken over de muziek van Def Rhymz op de dag van z’n overlijden is not done.’ Ook een familielid van de overleden rapper laat van zich horen. Ze schrijft: ‘Als familielid wil ik even reageren op de uitspraken van deze walgelijke vrouw. Ik vind het volkomen respectloos en belachelijk dat je denkt dit soort opmerkingen te kunnen maken. Sta erbij stil hoe jij het zou ervaren als het jouw familielid was.’

Je leest de reacties onder de post hier.

Beeld: Instagram Marieke Elsinga, Bron: Shownieuws

Delen

Meer over Marieke Elsinga

Marieke Elsinga deelt geschrokken bericht: 'Van 4 hoog naar beneden gevallen'
Marieke Elsinga deelt geschrokken bericht: ‘Van 4 hoog naar beneden gevallen’
WHAAT: Gaat Marieke Elsinga binnenkort trouwen?
WHAAT: Gaat Marieke Elsinga binnenkort trouwen?
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga