100%NL Magazine Patricia Paay

ZIEN: Patricia Paay en haar man Robbert stralen op deze foto!

Op Instagram post Patricia een liefdevolle foto samen met haar man Robbert.

De zangeres is nog altijd dolgelukkig met haar man Robbert Hinfelaar. Afgelopen woensdag was hij jarig en daarom post Patricia een prachtige foto van zij en Robbert samen op Instagram. Ze hebben het lekker rustig aan gedaan en even gezellig met wat goede vrienden een wijntje gedronken.

Rustige verjaardag

Op Instagram schrijft Patricia “Gisteren was mijn lieve man jarig. Robbert is weer een jaartje ouder en wijzer. We hebben er verder niet zo veel aan gedaan maar wel een wijntje gedronken met een paar goede vrienden.”

Bij deze tekst postte Patricia een liefdevolle foto samen met haar man Robbert. Wat een prachtige foto van de twee tortelduifjes en wat zien ze er goed uit samen! De liefde spat ervan af!

Benieuwd naar deze mooie foto? Je ziet hem hieronder:

Fotocredits: Jim Hoogendorp.

Tegenslag

Een paar weken geleden belandde Patricia onverwachts in het ziekenhuis door een complicatie aan haar heup. Gelukkig is Patricia inmiddels weer thuis en doet zij het nog even lekker rustig aan. Vanuit het ziekenhuis postte Patricia destijdsook een hartverwarmende foto samen met haar steun en toeverlaat Robbert.

Bron en Beeld: Instagram Patricia Paay