100%NL Magazine Patty Brard
Zie ook:
Delen

HEFTIG: Patty Brard showt mismaakt gezicht

Het is even schrikken voor de volgers van Patty Brard, want op Instagram showt zij haar gezicht wat helemaal mismaakt is.

Patty Brard

Patty Brard is een icoon in de Nederlandse entertainmentwereld. Ze sprong in de schijnwerpers als één van de leden van de populaire meidenband Luv’ en sindsdien heeft haar ster nooit meer gedimd. Of ze nu zingt, presenteert of verschijnt in realityshows, Patty doet het met flair, humor en een onmiskenbare aanwezigheid. Door de jaren heen heeft ze een diversiteit aan projecten op haar naam staan, en blijft ze een geliefd figuur in de Nederlandse media.

Patty is al jaren getrouwd met haar grote liefde Antoine. Uit een eerdere relatie heeft Patty ook nog een dochter Priscilla, met wie ze sinds een aantal jaar weer goed contact heeft. Laatst deelde Patty nog een liefdevolle foto samen met haar man, dochter en schoonzoon. Die foto zie je hier.

Mismaakt gezicht

Normaal gesproken wordt Patty geroemd om haar waanzinnige looks. Ze ziet er altijd tiptop uit en draagt vaak de mooiste kleding. Vooral na de gigantische afvalrace van Patty zit de presentatrice lekkerder dan ooit in haar vel en dat laat ze maar al te graag zien!

Toch was het voor de fans van Patty flink schrikken afgelopen weekend, toen ze een foto van een mismaakt gezicht deelde op Instagram. En niet zomaar een mismaakt gezicht, haar eigen gezicht! Wat er precies aan de hand was, dat laat Patty in het midden. Bij de heftige foto schrijft Patty: ‘Ik deed mijn bril af…en ik was gelijk niet blij!’. Snel daarna deelde Patty een selfie waarbij te zien is dat ze een icepack tegen haar oog aan houdt.

Gelukkig is het allemaal goed gekomen voor Patty, zo schrijft ze zelf: ‘En alles is weer in orde… Meine güte!’. Gelukkig maar!

100%NL Magazine Patty Brard 100%NL Magazine Patty Brard

Bron en Beeld: Instagram Patty Brard

Delen

Meer over Patty Brard

Patty Brard maakt volgers aan het lachen met nieuw kapsel
Patty Brard maakt volgers aan het lachen met nieuw kapsel
VA VA VOOM: Patty Brard deelt foto in zwemkleding en straalt enorm
VA VA VOOM: Patty Brard deelt foto in zwemkleding en straalt enorm
Lees alle artikelen over Patty Brard